Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi msndeki kişisel iletiniz ve nickiniz ne(oyun) herkez burada msn deki nickini bizimle paylaşsın benim msn deki nickim: GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...![ву яαριη σgℓυ]●.●[ƒαтιнѕαgσнιρнσρ]●.● msndeki kişisel iletim:cs badboydan anlayanlar titretsinler
herkez burada msn deki nickini bizimle paylaşsın benim msn deki nickim: GeRçEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...![ву яαριη σgℓυ]●.●[ƒαтιнѕαgσнιρнσρ]●.● msndeki kişisel iletim:cs badboydan anlayanlar titretsinler
Salihyet Üye böyle bi konu vardı sanki ~ ~ B Λ M B Λ Ş K Λ B İ Я İ ~ ~ ' [chikokuzu.hi5.com ] Hatundan ayrılınca tribal'e bağladım :P
böyle bi konu vardı sanki ~ ~ B Λ M B Λ Ş K Λ B İ Я İ ~ ~ ' [chikokuzu.hi5.com ] Hatundan ayrılınca tribal'e bağladım :P
safakk Üye nick:ENDOPLAZMİKRETİKULÜM kişisel ileti:aah ah çok yanlızım...!!!'''???%%%&&&///((())))==== vs....
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi Allah Sizi Sagopa Kajmer Şerrinden Korusun İllalahla kaçış dur Bismillah sana haram olsun
crazyblow Üye [a=18][c=46] -No NeVeR AgaiN- ................¤¸.•´¯`•.¸•.–»[ MEMHO CHAİN ]«- –•.¸¸.•´¯`•.¸¤ [/c=12][/a=49] VOLUME= ııııı[]ıııııııııııııııııııııııııı %21 ÇAY ELİNDEN ÖTEYE
[a=18][c=46] -No NeVeR AgaiN- ................¤¸.•´¯`•.¸•.–»[ MEMHO CHAİN ]«- –•.¸¸.•´¯`•.¸¤ [/c=12][/a=49] VOLUME= ııııı[]ıııııııııııııııııııııııııı %21 ÇAY ELİNDEN ÖTEYE