Msn de engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Msn de engelleme
adresine gidiyoruz. bu sitede e-posta adresini yazdığınız kişinin durumunu öğrenebiliyorsunuz boş kutuya şüphelendiğiniz kişinin adresini yazıyoruz ardından check tuşuna bastığımızda kişinin durumunu gösteriyor. kolay gelsin...

Msn adresi toplamadıklarının garantisini verebilir misin?
Ayrıca engellemişse engellemiş; her dakka benle konuşmak zorunda değil ki...

Caine

Üye
msn dicovery diye bir program var. onu kurun ve sizi engelleyenlerde,silenlerde, web kamera görüntüsü almak istediklerinizide, türlü türlü şakalırda kolayca yapip öğrenin googleden aratın cok rahat bulurusunuz ve hatta türkce yamasıda var.

msn discovery

engelleyenleri göstermiyor ama biri sizin pencereye basınca ( deil acınca tıklasabile yeter) "şu kişi size pencere actı" uyarısı veriyor.. ordan yakalayablirsiniz. baya güzel bi prog tavsiye edilir..

araclar>secenekler>güvenlik

karsınızda cıkan kutuya sağ tıklayın 'sil' seceneği aktifse sizi listesinden silmiştir

bu dediklerim silenler için gecerli engelleyenler için deil

Caine

Üye
cenkozgen' Alıntı:
engelleyenleri göstermiyor ama biri sizin pencereye basınca ( deil acınca tıklasabile yeter) "şu kişi size pencere actı" uyarısı veriyor.. ordan yakalayablirsiniz. baya güzel bi prog tavsiye edilir..
sizi silenleri anında gösteriyor agaaa. isteyen kursun ve kendi başka msn adresine diğer msn adresini ekleyip silsin ben kendim 1 yıla yakındır kullanıyorummm

Caine

Üye
aga ben live msn kullanmıyorum. valla son zamanlarda arastırmadım ama heralde coklu ortam acma yaması yok. ve bende aynı anda 4-5 msn acık oluyorr. live messenger dada böyle bir yama bulabilirsem bend ekuracam ama şimdilik en kralı 7.5 ;

live messanger olanı da var.. ayrıca o an silerse gösteriyor.. eger online olmadığın bi zamanda seni silerse göstermiyor.. kastım oydu.. zaten seni silmiş olanları prog olmadan da görebilirsin.. engelleme olayını göstermiyor...ben de 1 yıldır kullanıyoım.

ya kişinin engellediğini görüp mutsuz olmaktansa çevrim dışıdır demeyi tercih ederim =)

Caine

Üye
ama abisi ben ne zaman msn acarsam hemen filan kişi sildi diye uyarı geliyor
şu günlerde daha yeni sürüm mevcut diyoorrr ama bir türlü yüklenmiyorrr. ana sayfasında sorun var heraldee. neyse ben bir arastırıp siteye eklerim yeni sürümünü

arkadaslar silme olayını örenmeniz için proya ihtiyacınız yok ilk sayfada anlattım (:

Caine

Üye
SysteMechaniC' Alıntı:
arkadaslar silme olayını örenmeniz için proya ihtiyacınız yok ilk sayfada anlattım (:
aga senin anlattığın olayı hemen hemen herkes bilirr. benim önerdiğim sadece bir program. kullanışlı ve güzel bişeyy. tavsiye niyetindee. ama genede sanada tşkler

zartan

Üye
paylaşım için teşekkürler

sonerkol

Üye
araclar>secenekler>güvenlik

karsınızda cıkan kutuya sağ tıklayın 'sil' seceneği aktifse sizi listesinden silmiştir

bu dediklerim silenler için gecerli engelleyenler için deil

dostum gizlilik olmasın ooo çok doğru ama hiç gerek yok programa hem napacaksınız ki sizi sildiğini öğrenipte,çok lazımsa arkadaşımında dediği gibi tek bi farkla seçen/gizlilikten görebiliyosunu<z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...