[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.05(1) Nokia Belle Signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[MrAlshahawy] Belle Extra Buttons v1.05(1) Nokia Belle Signed
Uygulama ile araç çubuğuna iki tane ek canlı düğme ekleyebilirsiniz. Bu düğmelerle yapabilecekleriniz:
- Kilitleme/Yeniden başlat düğmesi (uzun basarak yeniden başlatma)
- Pil seviyesi/Güç tasarruf modu (uzun basarak aktifleştime/kapatma)
- Görev değiştirme/Açık uygulamaları kapatma düğmesi (uzun basarak tüm açık uygulamaları kapatma)
- Genişletilebilir simge: 12 uygulama eklenebilir.

Yenilikler:
- Battery level is scaled on 100: 1, 2, 3,...., 98, 99, 100%
- Application settings is preserved when you uninstall/reinstall it.

Yeni sürüm size hediyemdir. İsmimi değiştirip/silip başka yerde paylaşanlara hakkımı helal etmiyorum.

Ekli dosyalar

Tepkiler: bayrakli2013, Ediz Yiğit, bkurtulus ve 8 diğerleri
eline sağlık sense

yeni versiyonu da pek yakında gelecekmiş..açıklamada öyle bir not düşmüş Mr. Alshahawy

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özel Mesaj İle Bana Oviden Satın Alındığını Gösteren Bir Foto Atar Mısın ?
Size hiçbir şey kanıtlamak zorunda değilim. İnterneti araştırarak ilk kim paylaşmış görebilirsiniz. Kendi siteniz de dahil.

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sana Sormadım ?
Konuya Rahatsızlık Değil, Gerçekten Açıklık İstedim, Konuya Eklensin Oviden Fotoğraf, 2-3 Dk Sürer En Fazla..

- - - Eklendi - - -

Tamam

sen bana sormamış olabilirsin ama ben sana sordum insanları yalancılıkla suçluyorsun kim oluyorsunda bu hakkı kendinde buluyorsun onu merak ettim

gerginliği dağıtmak adına bende resmin altına dikkatinizi çekeyim.devamı gelecek yani final sürüm nasıl olacak merak ediyorum..

teşekkürler usta eline sağlık hızlısın vesselam

serinaga

Üye
Sensation kardeş çok teşekkür ederim her zamanki gibi harika bir paylaşım. Hemen eski versiyonu silip bunu yüklüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...