pijall Üye 94 binde ne var ki benim high scorelar 90binden başlıyo, en yüksek skorda 140 bin. 180 bin yapan arkadaşım var
94 binde ne var ki benim high scorelar 90binden başlıyo, en yüksek skorda 140 bin. 180 bin yapan arkadaşım var
serkanacar25 Üye Güzel oyun ama sade Gelişmiş hali alttaki konuda www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunl...k-yaratan-muthis-oyun-506098.html#post3510072
Güzel oyun ama sade Gelişmiş hali alttaki konuda www.maxicep.com/symbian-s60v3-oyunl...k-yaratan-muthis-oyun-506098.html#post3510072
serkanacar25 Üye pijall' Alıntı: 94 binde ne var ki benim high scorelar 90binden başlıyo, en yüksek skorda 140 bin. 180 bin yapan arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... Çok ezikmiş skorların yaw benim skoruma bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
pijall' Alıntı: 94 binde ne var ki benim high scorelar 90binden başlıyo, en yüksek skorda 140 bin. 180 bin yapan arkadaşım var Genişletmek için tıkla ... Çok ezikmiş skorların yaw benim skoruma bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
jatvalca Üye indirdim müptela oldum oynadıkça hırs yapıyosun yükseldikçe dahada yükselmek istiyosun teşekkürler kardeş
indirdim müptela oldum oynadıkça hırs yapıyosun yükseldikçe dahada yükselmek istiyosun teşekkürler kardeş
USAForever Üye Dünya Rekorruuum 8 Milyoon !!!!!!!!!! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 11:51:24 ---------- Yazıldı @ 11:50:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dünya Rekorruuum 8 Milyoon !!!!!!!!!! Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ----------Eklendi @ 11:51:24 ---------- Yazıldı @ 11:50:55 ---------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız