mp3 silemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
mp3 silemiyorum
5800 XM Telefonumun Hafıza Kartının Music Klasöründe bir Tane mp3 var silemiyorum Sil Diyorum Açık durumda olan dosya silinemiyor uyarısı veriyor fakat dosyayı açık durumda bırakmıyorum X-Plore programıyla silmeye çalıştım yine silinmiyor Dosya salt okunur değil korumalıda değil Bilgisayara Bağladım Şarkıyı açmaya çalıştım Dosya ve Klasör Kopyalama Hatası Erişim Engellendi Uyarısı çıkıyor Taşımaya Çalışıyorum Yine aynı yazı çıkıyor Telefonda Sürekli Güncellenebilen Netqin Antivirüs Programı var Tarama Yaptırıyorum Virüs olabilir Diye Birşey Çıkmıyor Adını Değiştirmeye Çalışıyorum Değişmiyor yardımcı olursanız sevinirim....

öncelikle telefonunda antivirüs barındırma.hem gerek yok hem de sorun çıkarıyor.sonra bir görev yöneticisi yükle(kill me olabilir)arka planda çalışan birşey varsa sonlandır.sonra telefonu yeniden başlat ve dosyayı sil.ya da kartı kopyalayıp biçimlendir gitsin.sonra kopyayı yükleyip kullanırsın.

Tepkiler: CaptanAhab
Evet,arkadaşın dediği gibi hafıza kartına format at;biçimlendir sonra tekrar yüklersin silinir gider

nalcam22

Üye
klasik nokıa telefonu kapat aç eğer açıksa mp3 kapanmış olur zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...