emreylcn58 Üye slm arkadaşlar biri bnu bna gönderebilirmi kota geçti lütfen bilgisayarında olan birsi göndersin lütfen rica ediyorum istanbul_sivas_@hotmail.com e-mail adresine gönderirseniz sevinirim şimdiden gönderecek kişiye yda kişilere çok teşekkür ediorum saol
slm arkadaşlar biri bnu bna gönderebilirmi kota geçti lütfen bilgisayarında olan birsi göndersin lütfen rica ediyorum istanbul_sivas_@hotmail.com e-mail adresine gönderirseniz sevinirim şimdiden gönderecek kişiye yda kişilere çok teşekkür ediorum saol
sefaköykartalte Üye mp3 gain de güzl bn onu kullanıyorum ama sesi 105 yaparsanız tlelfonunuz hoparlorunun patlama olasılıgı çok yüksek bnm patladı
mp3 gain de güzl bn onu kullanıyorum ama sesi 105 yaparsanız tlelfonunuz hoparlorunun patlama olasılıgı çok yüksek bnm patladı
ALpeRenBuGRa Üye Konu Sahibi isma.il_koc94' Alıntı: ALLAH RAZI OLUN KARDEŞ çok işime yaradı Genişletmek için tıkla ... Bunun gibi güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar
isma.il_koc94' Alıntı: ALLAH RAZI OLUN KARDEŞ çok işime yaradı Genişletmek için tıkla ... Bunun gibi güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar