CABBAR Üye Sürekli güzel şeyler yapıyorsunuz Bende hepsini yüklüyorum telefon programla doldu yahu abi
najanaja Üye Konu Sahibi rabbace' Alıntı: Sürekli güzel şeyler yapıyorsunuz Bende hepsini yüklüyorum telefon programla doldu yahu abi Genişletmek için tıkla ... dolsun fazla program göz çıkarmaz rica ederim kardeşim.
rabbace' Alıntı: Sürekli güzel şeyler yapıyorsunuz Bende hepsini yüklüyorum telefon programla doldu yahu abi Genişletmek için tıkla ... dolsun fazla program göz çıkarmaz rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi yutkun' Alıntı: eline saglık teşekkürller Genişletmek için tıkla ... rica ederim.
najanaja Üye Konu Sahibi asigsasi' Alıntı: ellerine sağlık dostum Genişletmek için tıkla ... rica ederim kardeşim.
najanaja Üye Konu Sahibi cuneytttttt' Alıntı: bu mif dosyasnı nereye atıcaz yardım? Genişletmek için tıkla ... telefonuna avkon modunu uygulamış olman lazım eğer uyguladıysan E/resource/apps içerisine at deiştirilsinmi derse ewet de tele restart çek tamamdır.
cuneytttttt' Alıntı: bu mif dosyasnı nereye atıcaz yardım? Genişletmek için tıkla ... telefonuna avkon modunu uygulamış olman lazım eğer uyguladıysan E/resource/apps içerisine at deiştirilsinmi derse ewet de tele restart çek tamamdır.
najanaja Üye Konu Sahibi OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
OttomaN TigeR' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Astrosman' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...