M.F.E Üye hannibalcors' Alıntı: Samsung galaxy tab 3.7.0 tegramı değilse ne lütfen söyler misiniz? Genişletmek için tıkla ... tegra değilumarım sonraki sürümlerde diğer cihazlara uygun hale gelir.
hannibalcors' Alıntı: Samsung galaxy tab 3.7.0 tegramı değilse ne lütfen söyler misiniz? Genişletmek için tıkla ... tegra değilumarım sonraki sürümlerde diğer cihazlara uygun hale gelir.
mas914 Üye Bir kac haftaya kadar tablet surumu gelicekmis taleworlde mesaj attim boyle cevap verdiler heralde tum gpulara gelir
Bir kac haftaya kadar tablet surumu gelicekmis taleworlde mesaj attim boyle cevap verdiler heralde tum gpulara gelir
memeto9898 Üye Oyun NVidia Shield'e Geldi Gamepad'siz Oynanmıyor O Yüzden Diğer GPU'lara Çıkması Baya Zor Ama Beklemekte Fayda Var
Oyun NVidia Shield'e Geldi Gamepad'siz Oynanmıyor O Yüzden Diğer GPU'lara Çıkması Baya Zor Ama Beklemekte Fayda Var
Buğra Admin Konu Sahibi tegra yazmayı unutmuşum ilk mesaja ekledim ilk mesajda ki resimler görünüyor mu sizde?
kfahaa Üye Forestower' Alıntı: general mobile e tab 4 de calisirmi ? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz yeğenim
Forestower' Alıntı: general mobile e tab 4 de calisirmi ? Genişletmek için tıkla ... Çalışmaz yeğenim