Tavsiye Motorola Moto G

Konu Sahibi
Genel olarak telefon bicok yonden basarili 850 tlye aldim ve bu fiyata daha iyisi olacagini Herkese merhaba uzun suredir forumda yokum yeni telefon aldim ve fiyat performans acisindan cok memmun kaldigim icin sizinle incelememi paylasip tekrar veda edecegim foruma malum sinavlar
Birkac gun once aldim Moto gyi ancak s4 mini almayi planliyordum calisan arkadas onerince android 4.4 kaliteli ekrani ve ucuz fiyati icin bunu sectim

Tasarım

Telefonun on yuzu tussuz sadece ahize beliriyor o yuzden hos bi gorunume sahip ancak arka kapak tirtiksiz siyah plastik cok itici ve ucuz duruyor basli basina bi almama sebebi olabilir

Kamera

Cihaz 8 mp kameraya sahip gunduzleri kesinlikle cok basarili cekim yapiyor los isikli ortamlarda bile flas kullanilmazsa vasatin altinda bi goruntuyle karsilasiyoruz

Ses

Ses kalitesi fena degil ancak kutunun icinde gelen kulaklik izlenim olarak 3 liralik kulakliklara benziyor

Yazılım

Artik takip edemedigimden bilmiyorum ama androiddeki stabillik problemi bitmediyse Kitkatla bitirmisler emin olabilirsiniz cok hizli hatasiz harika bi sistem bi sure abimin iPhone 5ini kullandim hiz olarak hic bi farki yok diyebilirim
Bu arada telefon google ile ortak uretilmis arayuz standart icinde eski telefonunuzdan simdikine herkeseyi aktarabileceginiz bi program var eski telefonum calismadigindan deneyemedim ama basarili gibi duruyor ayrica office programi var bende suan wordden yaziyorum yazim bitince burdan kopyalayip forumda paylasacagim

Arayüz

Belirttigim gibi standart arayuze sahip ancak cok hizli ve en ufak bi donma yasanmiyor

Oyun Performansı

Telefonda 16 gb hafiza 1 gb ram var Asphalt 8 Score Dead Trigger 2 gibi oyunlari gayet iyi oynatti henuz baska oyun indirmedim (İpad mini cihaziminda asphalt 8 cogu zaman takiliyor)

Genel olarak telefon bicok yonden basarili 850 tlye aldim ve bu fiyata daha iyisi olacagini sanmiyorum benim gibi dusuk butceli arkadaslar icin her ihtiyaclarini karsilayabilecek bi telefon moto g

Tepkiler: muhammettvurucu

Grotesk

Üye
Güle güle kullan dostum ama 850 ₺' ye iyi cihazlarda var piyasada.

0MG90

Üye
@Sukut-u Hayal okumanda fayda var

Güzel inceleme olmuş, teşekkürler.

Tepkiler: UpOneTR ve muhammettvurucu

Grotesk

Üye

Benim tele sözüm yok iyi telefon ama alternatifleri mevcut
GM discovery
Casper Via V4
LG P760 Optimus
HTC Desire 500
Casper Via A3316
v.s daha çoktur herkesin zevki sonuçta tekrardan iyi günlerde kullanın iyi forumlar.

UpOneTR

Üye
750 liraya sıfırı mevcut şuan dostum pahalı almışsın
cihazda 5mp kamera var
asphalt 8 de takılması ilginç çünkü NOVA3 de akıcı olarak oynanıyo yarın test edip tekrar yazarım buraya
Benim tele sözüm yok iyi telefon ama alternatifleri mevcut
GM discovery
Casper Via V4
LG P760 Optimus
HTC Desire 500
Casper Via A3316
v.s daha çoktur herkesin zevki sonuçta tekrardan iyi günlerde kullanın iyi forumlar.
Söylediklerin arasında via V4 haricinde MOTO G hepsinden daha iyi (LG P760 I bilmiyorum)

Konu Sahibi
750 liraya sıfırı mevcut şuan dostum pahalı almışsın
cihazda 5mp kamera var
asphalt 8 de takılması ilginç çünkü NOVA3 de akıcı olarak oynanıyo yarın test edip tekrar yazarım buraya
İpadden bahsediyorsan retina ekransiz olan subway bile kasiyor yani

UpOneTR

Üye

Grotesk

Üye

Dostum iyidir kötüdür valla her kullanana göre telefonu güzeldir telefonu daha öncede inceledim güzel telefon senin de yazdığın gibi banada fiyat biraz pahalı geldi oyuzden alternatifler sunduk takip edenlere bunlar bizzat incelediğim teller ve aklıma gelenler iyi günler.

Tepkiler: UpOneTR
    Konu Sahibi
Tapatalki cozemedim ondan :d tabletten kullaniyordum onceden tarayiciyla

0MG90

Üye
Dostum inceden bi laf carpmissin d yazdigiklarim tespitlerimle birebir cihazi satin aldigi icin olumune savunanlardan degilim ancak gercekten basarili bir telefon bknz:
Ne dicem , arkadaş almış okusun dedim

bazi kullanicilarda wifi bagliyken telefonun ustune elimizi koyunca baglanti kopuyor mu bu sorun ile karsilasan var mi