seytan_avcisi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Mesela?Güle güle kullan dostum ama 850 ₺' ye iyi cihazlarda var piyasada.
Mesela?
Söylediklerin arasında via V4 haricinde MOTO G hepsinden daha iyi (LG P760 I bilmiyorum)Benim tele sözüm yok iyi telefon ama alternatifleri mevcut
GM discovery
Casper Via V4
LG P760 Optimus
HTC Desire 500
Casper Via A3316
v.s daha çoktur herkesin zevki sonuçta tekrardan iyi günlerde kullanın iyi forumlar.
İpadden bahsediyorsan retina ekransiz olan subway bile kasiyor yani750 liraya sıfırı mevcut şuan dostum pahalı almışsın
cihazda 5mp kamera var
asphalt 8 de takılması ilginç çünkü NOVA3 de akıcı olarak oynanıyo yarın test edip tekrar yazarım buraya
Pardon ya kullanici adiymisDostum inceden bi laf carpmissind yazdigiklarim tespitlerimle birebir cihazi satin aldigi icin olumune savunanlardan degilim ancak gercekten basarili bir telefon bknz:
ipad mini kısmına dikkat etmemişim üşendim araları okudum sadeceİpadden bahsediyorsan retina ekransiz olan subway bile kasiyor yani
neden ilk mesajda değilde ikinci mesaja yazdın ?İnceleme
750 liraya sıfırı mevcut şuan dostum pahalı almışsın
cihazda 5mp kamera var
asphalt 8 de takılması ilginç çünkü NOVA3 de akıcı olarak oynanıyo yarın test edip tekrar yazarım buraya
Söylediklerin arasında via V4 haricinde MOTO G hepsinden daha iyi (LG P760 I bilmiyorum)
Tapatalki cozemedim ondan :d tabletten kullaniyordum onceden tarayiciylaipad mini kısmına dikkat etmemişim üşendim araları okudum sadece
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızNOT : bu cihazı kimse almasınalmayın ALMAYIN
(diskavri gibi herkesin elinde görmek istemiyorum)
neden ilk mesajda değilde ikinci mesaja yazdın ?
üstüne tıklayıp düzenle diyebilirsin neyseTapatalki cozemedim ondan :d tabletten kullaniyordum onceden tarayiciyla
Tesekkurlerr :ddüstüne tıklayıp düzenle diyebilirsin neyse
güle güle kullan dostum
Ne dicem , arkadaş almış okusun dedimDostum inceden bi laf carpmissind yazdigiklarim tespitlerimle birebir cihazi satin aldigi icin olumune savunanlardan degilim ancak gercekten basarili bir telefon bknz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?