ismail Üye Karavelaa' Alıntı: İşte garantisi bitince Genişletmek için tıkla ... Garantin ne zaman biter bilmem ama 5.1 çıkar ya bu ya öteki ay o zaman çözülür heralde dertlerin
Karavelaa' Alıntı: İşte garantisi bitince Genişletmek için tıkla ... Garantin ne zaman biter bilmem ama 5.1 çıkar ya bu ya öteki ay o zaman çözülür heralde dertlerin
Karavelaa Üye -Börteçine-' Alıntı: Garantin ne zaman biter bilmem ama 5.1 çıkar ya bu ya öteki ay o zaman çözülür heralde dertlerin Genişletmek için tıkla ... Umarım .Yoksa tel değiştiricem
-Börteçine-' Alıntı: Garantin ne zaman biter bilmem ama 5.1 çıkar ya bu ya öteki ay o zaman çözülür heralde dertlerin Genişletmek için tıkla ... Umarım .Yoksa tel değiştiricem
Karavelaa Üye -Börteçine-' Alıntı: Kaçak Genişletmek için tıkla ... Zaten o telefonu güncelleme için alıyoruz.İmei çakma olunca napcaz
-Börteçine-' Alıntı: Kaçak Genişletmek için tıkla ... Zaten o telefonu güncelleme için alıyoruz.İmei çakma olunca napcaz
ismail Üye Karavelaa' Alıntı: Zaten o telefonu güncelleme için alıyoruz.İmei çakma olunca napcaz Genişletmek için tıkla ... Doğru orasıda
Karavelaa' Alıntı: Zaten o telefonu güncelleme için alıyoruz.İmei çakma olunca napcaz Genişletmek için tıkla ... Doğru orasıda
TeknoÖmer Üye Beyler be Rootlasam sonra herşeyi geri alsam servis sıkıntı yapar mı? Bir de ekranı 1 saat kullanmasanız bile ekran kullanımında %60 gibi değerler alıyor musunuz?
Beyler be Rootlasam sonra herşeyi geri alsam servis sıkıntı yapar mı? Bir de ekranı 1 saat kullanmasanız bile ekran kullanımında %60 gibi değerler alıyor musunuz?
ismail Üye TeknoÖmer' Alıntı: Beyler be Rootlasam sonra herşeyi geri alsam servis sıkıntı yapar mı? Bir de ekranı 1 saat kullanmasanız bile ekran kullanımında %60 gibi değerler alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bence yapar. Ben dayanamadım 3. ayda rootladım
TeknoÖmer' Alıntı: Beyler be Rootlasam sonra herşeyi geri alsam servis sıkıntı yapar mı? Bir de ekranı 1 saat kullanmasanız bile ekran kullanımında %60 gibi değerler alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bence yapar. Ben dayanamadım 3. ayda rootladım
TeknoÖmer Üye -Börteçine-' Alıntı: Bence yapar. Ben dayanamadım 3. ayda rootladım Genişletmek için tıkla ... Yani Bootloader'ı kilitleyip de telefonu götüren biri olsa da söylese ne iyi olurdu. Rootlamak en iyisi.
-Börteçine-' Alıntı: Bence yapar. Ben dayanamadım 3. ayda rootladım Genişletmek için tıkla ... Yani Bootloader'ı kilitleyip de telefonu götüren biri olsa da söylese ne iyi olurdu. Rootlamak en iyisi.
TeknoÖmer Üye lazye' Alıntı: kilidi kaldırmadan da rootlanabiliyor diye biliyorum kitkatta Genişletmek için tıkla ... Nasıl?
lazye' Alıntı: kilidi kaldırmadan da rootlanabiliyor diye biliyorum kitkatta Genişletmek için tıkla ... Nasıl?
Karavelaa Üye recovery ' ye giremiyorum komut yok uyarı var nasıl yapacağım? komut yok uyarısı geldikten sonra ses açma + power tusuna 5 sn basıyorum yinede açılmıyor Sorun çözülmüştür.
recovery ' ye giremiyorum komut yok uyarı var nasıl yapacağım? komut yok uyarısı geldikten sonra ses açma + power tusuna 5 sn basıyorum yinede açılmıyor Sorun çözülmüştür.
TeknoÖmer Üye lazye' Alıntı: 4 4 4 flaşla sorun çözülür Çözülmüş zaten pardon Genişletmek için tıkla ... Hocam sen bana "kilidi kaldırmadan da rootlanabiliyor diye biliyorum kitkatta" demiştin, nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
lazye' Alıntı: 4 4 4 flaşla sorun çözülür Çözülmüş zaten pardon Genişletmek için tıkla ... Hocam sen bana "kilidi kaldırmadan da rootlanabiliyor diye biliyorum kitkatta" demiştin, nasıl oluyor açıklayabilir misiniz?
TeknoÖmer Üye lazye' Alıntı: Ya tam bilmiyorum bende biraz araştır internette görmüştüm maalesef bilemicem şimdi Genişletmek için tıkla ... Hocam bare şunu sorayım, siz neyi ararken karşınıza çıktı, yada Google'da gördüyseniz be yazdınız da gördünüz, bunu söyleyebilir misiniz?
lazye' Alıntı: Ya tam bilmiyorum bende biraz araştır internette görmüştüm maalesef bilemicem şimdi Genişletmek için tıkla ... Hocam bare şunu sorayım, siz neyi ararken karşınıza çıktı, yada Google'da gördüyseniz be yazdınız da gördünüz, bunu söyleyebilir misiniz?
TeknoÖmer Üye lazye' Alıntı: Hatırlayamıyorum birde metalci melek sor bence Genişletmek için tıkla ... O yaşıyorum mu? O bizi unuttu gitti.
lazye' Alıntı: Hatırlayamıyorum birde metalci melek sor bence Genişletmek için tıkla ... O yaşıyorum mu? O bizi unuttu gitti.
lazye Üye TeknoÖmer' Alıntı: O yaşıyorum mu? O bizi unuttu gitti. Genişletmek için tıkla ... Telefon Değişti bende değiştirdim bir kaç güne Lenovo p70 alıcam inşallah
TeknoÖmer' Alıntı: O yaşıyorum mu? O bizi unuttu gitti. Genişletmek için tıkla ... Telefon Değişti bende değiştirdim bir kaç güne Lenovo p70 alıcam inşallah