Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

UpOneTR

Üye
Hahahhaha. 1320 den sonra bu oyuncak gibi yav

Tepkiler: TeknoÖmer
doğru yazmış bu telefon 550 liraya kadar alınabiliyor fiyatına göre iyi diğer markaların aynı özelliklerdeki telefonlarından bu verim alınmaz.Tek kötü tarafı kamerada çekilen resimleri yaklaştırınca iyi durmuyor.Fiyatına göre çok iyi telefon.

caps6

Üye
bende sonunda o kadar araştırıp fiyatı çok uyguna geldiğinden moto g aldım.Aranıza katılmış oldum.Kamerada yakınlaştırması hariç telefonu beğendim.Fiyat olarak 520 ye geldiğinden telefondan memnunum ekranlar pahalı oluyor genelde

Son düzenleme:
Tepkiler: lazye

lazye

Üye
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza

UpOneTR

Üye
Servis dışında ekran zaten bulman imkansız servisde 200 lira komple ekran

Hoşgeldin aralarına

caps6

Üye
hoşbulduk motorola aksesuarları zor bulunuyor sağlam kılıf lazım hangi kılıf alayım bu telefona genelde iphone samsung birde tutturmuşlar discovery

Ne kılıf ne jelatin ne ajsesuar var en rahatı

caps6

Üye
en iyisi öylede düşerse felan masraf çıkarmasın 200 lira alıyorlarmış

caps6

Üye
iyi şanslısın kırılmamış kılıfla telefon kullanmayı sevmiyorummoto g nin yenisi çıkmış pek beğenmemişler galiba yorumlara baktımmoto g de otg olunca sd kart için dönüştürücü aldım. 16 gblık sd kartv ardı boşa gidecekti aynı zamanda usb olarak da kullanabiliyorum.usb bellek olarakta bilgisayara takılıyor.16 gb yetmezse resim ,mp3 vs. sd karta atarım.

UpOneTR

Üye
hoşbulduk motorola aksesuarları zor bulunuyor sağlam kılıf lazım hangi kılıf alayım bu telefona genelde iphone samsung birde tutturmuşlar discovery
S-line al telefon kaba durur ama korur

Grip shelle 20 lira verme. Hiç kormuyo ben 50 lira vermiştim

Ne zaman Android L güncellemesi arkadaşlar?

lazye

Üye
Kasım ortasında büyük ihtimal

Tepkiler: TeknoÖmer