Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

lazye

Üye
Mesaj attım sosyal paylaşım sitesinde

Tepkiler: UpOneTR

lazye

Üye
Face yazmak sıkıntı diye biliyorum yazmadım bi bankada çalışıyorsunuz

UpOneTR

Üye
Cihazı ben cuma günü aldığım halde dün mesaj attilar cihazinizin işlemi tamamlandi gel al diye bu gun gordum bende kargo ile gönderin dedim cevap bekliyorum acaba hangi cihazdan bahsediyorlar

UpOneTR

Üye
Bir forumda moto g tavsiyesi istenmiş birine yazılan yazı yazan arkadaşa teşekkür ederim :l

Bence Kesinlikle alınmaya değmez.

-Kamerası çok kötü. Discovery , S4 Mini , ( 7 aylık )Z1 ile kıyasladım ve hem daha net hem de daha canlı ( HDR ile ) fotoğraflar verdiğini gördüm.
-Ayrıca fiyatı da oldukça pahalı. (580-650 TL)
-Bataryası hiç dayanmıyor. 2070 Mah bataryası var ve telefonu hiç kullanmadığınızda 3 gün gidiyor. Günlük 1 saat telefon görüşmesi yaptığınız da ise 1,5 gün tamamlıyor.
-Hiçbir yerde kılıfı bulunamıyor. En son 1 TL ye hepsiburada'dan orjinal Flip Cover aldım.
-Kulaklık çıkışı o kadar kötü ki 10 TL lik kulaklıkta bile neredeyse bir EarPods kalitesi alabiliyorsunuz.
-Ayrıca güncelleme desteği oldukça kötü , yeni çıkacak olan Android L (5.0) güncellemesini ilk alan telefonlardan biri olacak.
-Ön kamerası desen fiyasko . Bu fiyata ön kameralı cihazların %80 i VGA ile 1 MP çözünürlük arasında.
-Konuşma Hoparlörleri(kulağınıza dayadığınız) rezalet. Otobüsün o tıklım tıklım insanla dolu kalabalık sesinde arkadaşımla kulaklık olmadan konuştum. Gayet net.
-Ayrıca wifi da bi o kadar kötü . S4 'ün çekemediği yerde 2 diş çekiyor. ( iphone 5S ile de kıyasladığımda ise aynı değerde idi. )
-1 GB RAM resmen çöp. Telefonlarda genelde 1GB ram'in en fazla 440'ı boş olarak durur. ( bir uygulama çalıştırmadığınızda menüde beklerken. ) Bunda 580 i gördüm.(Cihazımda root yetkisi yok.)
-Ekran parlaklığı da berbat , güneşli havalarda yolunu şaşırmadan elini kapatmadan rahatlıkla görünüyor.
-2 Sim kartlı oluşu resmen saçmalık boşuna telefonda delik oluşturuyor.
-Hafıza kartı olmayışı ve 16 gb oluşu resmen çöp . OTG destekli bir telefonda böyle şeyler çok eksik olmuş. 13 tane oyun ve bir sürü uygulama kurulu 5 GB boş alanım var. Müzik , resim gibi verileri cloud veya USB nize kablo yardımı olmadan atabilmeniz ise resmen ölü bir özellik.

Tepkiler: merhaba_-, TeknoÖmer, gurkangumus1980 ve 1 kişi daha
bu senin yorumunmu telefonu kötüleyen kötümü batarya falan yani ? özellikler