Motorola Moto G Kullanıcıları Kulübü

slmtk

Üye
iste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?

slmtk

Üye
iste onu diyorum dier telefonlar gibi biryere oyamiyolar mi mesela s3 un neresinde biliyor musun ?niye koymuyolar

slmtk

Üye
anlamadim kardes

Elini biraz açık tut yataydada oynayabilirsin ben genlde yatay kullanirim

Digerlerinde iki kenarda bunda bir kenarda

Bi sekilde uzatılabilirse cekim gucu artar

Selamun aleyküm. Bir arkadaşıma bugün aldık telefonu. Ekran koruyucu bulması zor olduğu için şimdilik üzerindekini kullanmayı düşünüyor. Önceki sayfalarda üzerindeki M logosunun nasıl yok edildiği açıklanıyordu fakat bulamadık. Anlatır mısınız?

ismail

Üye
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi

Moto_G

Üye
İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım. 3 jelatin+çok güzel bir kılıfla beraber 18 tlye aldım internetten.
m logosu nerde bende yok. üzerinde küçük bi kağıt var onu sökceniz biliyonuz demi
Sökmeye gerek yokki kardeşim alana kadar zaten birde kaliteli bir şey
İlk telefonda böyle olur şeyler .
İsim değişmissin hayırlı olsun

Tepkiler: UpOneTR ve -Börteçine-

ismail

Üye
O zaman ben jlatinsiz kullanıyorum

Telefon ilk alındığında üzerindeki kağıdı diyoruz. Onun üstünde M logosu var. Islak mendille biraz uğraşarak sildik. Ekran koruyucu bulana kadar o şekilde kullanacak.

İlk başka m logosu değilde alttaki yazıları ıslak mendille çok silerek çıkıyor m logosunuda biraz tırnakla kazıyarak sil çizmeden ben jelatin alana kadar öyle kullandım.

Sağ ol. Şu an dediğin gibi kullanıyor.

Tepkiler: -Börteçine-

ismail

Üye
Ben direk yıfşırıp attım onu ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildim siz farkettirince sipariş verdim

Tepkiler: TeknoÖmer
Ben direk yıfşırıp attım onu ekran koruyucusuz kullanıuom o zaman ben
ben ne güzel ekran koruyucusuz kullandığımın farkında değildim siz farkettirince sipariş verdim
adama boşuna masraf çıkardınız biri şu romu deneyebilir mi?çift sim destekliyor mu?

Tepkiler: TeknoÖmer, GuiTaRisT111 ve -Börteçine-