Kerim. Üye ofluorhann' Alıntı: nasıl rom atılıyo tam bilmediğim için kurcalamak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanla öğrenirsin.1ay önce falan ben de hiçbir şey anlamıyordum ama şimdi anlıyorum
ofluorhann' Alıntı: nasıl rom atılıyo tam bilmediğim için kurcalamak istemiyorum Genişletmek için tıkla ... Zamanla öğrenirsin.1ay önce falan ben de hiçbir şey anlamıyordum ama şimdi anlıyorum
ofluorhann Üye Konu Sahibi CasuS_87' Alıntı: miro güzelde sar değeri yüksek oluyodu bu xperiaların Genişletmek için tıkla ... Ben internette biraz baktımda bulamadım sen bulunca söylersin
CasuS_87' Alıntı: miro güzelde sar değeri yüksek oluyodu bu xperiaların Genişletmek için tıkla ... Ben internette biraz baktımda bulamadım sen bulunca söylersin
Kerim. Üye ofluorhann' Alıntı: Ben internette biraz baktımda bulamadım sen bulunca söylersin Genişletmek için tıkla ... 1.62 ama o telefon kötü zaten.aceden bir farkı yok.
ofluorhann' Alıntı: Ben internette biraz baktımda bulamadım sen bulunca söylersin Genişletmek için tıkla ... 1.62 ama o telefon kötü zaten.aceden bir farkı yok.
Kerim. Üye ofluorhann' Alıntı: Sony xperia u nasıl bi de android 4.0 güncellemesi alacak mı Genişletmek için tıkla ... kotu.onu da alma
ofluorhann' Alıntı: Sony xperia u nasıl bi de android 4.0 güncellemesi alacak mı Genişletmek için tıkla ... kotu.onu da alma
ZaZuM Üye Atrıx e 4.0 gelecek se al derim yine gold da htc one v var 800 civari bisiy onu da tavsiye ederim