Motorola A1000 Geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dinde

Üye
    Konu Sahibi
Motorola A1000 Geldi
arkadaşlar tel dün akşam geldi nasıl diye sorarsanız menü ekran özellikle ses çok güzel ama kamera berbat,sanki batari çok çabuk bitiyo dün gelince doldurdum sabah bitti galiba biraz çok oynadım ve türkce yok neyse heralde s60 prolar olmuyor kuruluyor ama çalışmıyo. s uiq prolar oluyor sitemizde fazla yok özellikle tema lazım bildiğiniz sitedir veya elinde olan varsa yazıp eklerseniz çok sevinirim selamlar,ayriyetten tel hakkında sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya çalışırım

<div class='quotetop'>(dinde &#064; Mar 26 2006, 01&#58;43 PM) [post=304652]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşlar tel dün akşam geldi nasıl diye sorarsanız menü ekran özellikle ses çok güzel ama kamera berbat,sanki batari çok çabuk bitiyo dün gelince doldurdum sabah bitti galiba biraz çok oynadım ve türkce yok neyse heralde s60 prolar olmuyor kuruluyor ama çalışmıyo. s uiq prolar oluyor sitemizde fazla yok özellikle tema lazım bildiğiniz sitedir veya elinde olan varsa yazıp eklerseniz çok sevinirim selamlar,ayriyetten tel hakkında sormak istediğiniz bişey olursa cevaplamaya çalışırım
[/b][/quote]
Pil 3-4 doldurumdan sonra kendine gelecektir.
Hayırlı olsun

dinde

Üye
    Konu Sahibi
sağol midas umarım öyle olur teşekkürler..yokmu hiç kimse bilen gören bu tel için pro falan

dinde

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benden başka kimse yok galiba uiq teli olan kimse bilmiyormu bu tel için proğram veya bilgisi olan çakıldım kaldım ya tel iyi hoşda fazla bişey yok galiba bu tel için helpp

Salihyet

Üye
yav bende almayı düşünüyorum

BOSCH

Üye
resmi yok mu bu A1000 in

dinde

Üye
    Konu Sahibi
var kardeş işte bu

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşım biraz incelemesini yapabilir misin genel olarak cihazın..

Hayırlı olsun..

Mobilmag de ıncelemesını hafıften yapmıslar en onmlı ozellıklerınden bırı de GPS war naviturk un yazılımını alıp yukledıgınızde GPS turkıyedede calısıyo&#33;&#33;Cok buyuk bu ozellık+1.3mp kamera ondede vga kamera mevcut ekranı 240x320 yanılmıyorsam kısacası guzel ve kalıtelı bır telefon&#33;

dinde

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aşağıdan bazı özelliklerini öğrenebilirsiniz tel iyi hoş ama ne tema ne pro nede oyun bulabildim sorun burda ama genel olarak ekran ve ses harika belki inanmazsınız ama müzikdeki basları gayet net bi şekilde duyuyorsunuz 512,lik bi kart aldım şimdilik müzik filimle idare ediyorum selamlar

ROLEX47

Üye
MERHABALAR forumu gördüm üye oldum bnde a1000 kulanıcsıyı amcamda warmış duruomuş dolabında bana werdı özelikleri kullanımı nerdeyse hiç bişi bilmiorum telefon yurt dışından gelmiş ingilkizce ama ses olarak harika navigasyon war kamera okadar iyi sayılmaz dokunmattik ekran harika wb. cep bilgiseyarı aslında

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar benden başka kimse yok galiba uiq teli olan kimse bilmiyormu bu tel için proğram veya bilgisi olan çakıldım kaldım ya tel iyi hoşda fazla bişey yok galiba bu tel için helpp

bndede warda ingilize kullanamıyorum karıstırıom yardımcı olursan çok makbule geçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...