Monte Dolfin Tarayıcısı için destek!...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
Monte Dolfin Tarayıcısı için destek!...
Arkadaşlar az önce bir konu okudum Samsung telefonlar için Flash player güncellemesi hakkında Mail yağmuru oluşturmuş arkadaşlar

Biz de Dolfin için böyle bir işe girişelim. Yanından bile geçirtmediğimiz 5800 da adamlar çatır çatır Facebook Tüm Site vebenzeri sitelere girer iken Maxicep'e girer iken biz başka uygulamalara yöneliyoruz. Sırf Bellek hatası alıyorz diye.

Hep bir ağızdan bu sorunumuzu dile getirelim ve artık o kadar para verdiğimiz bu telefonumuzu adam etmek için onları zorlayalım.

Lütfen destek verin ki hepimizbir tuz biber atalım....

BURAYA GİRİN

Sayfadan Ürün Desteği altında ki *E-posta sekmesine tıklayınız.

--------------- Ekleme ---------------

ilk mesajı ben atmış olayım...

hata aldığım ekran görüntüsünü de ekte sundum

Tepkiler: tate1905 ve Silinen Üye 1929612
bnde gönderdim yetti artık flash player işi

5800 kullananlardan biride konu açmış facede resim yükleyemiyoruz kimse yardımcı olmuyomu diyo
toplu bi ayaklanma mı başlatsak ne

mkeles84

Üye
Ben de bir mail attım. Yoldaki vatandaş bile neredeyse bir mode geliştireyim, bizim de katkımız olsun diye forumlarda samsung monte konusu açıyor, paylaşıyor. Şu Samsung kendi geliştirdiği sisteme sahip çıkmıyor. Aslında o da haklı. Sana nasıl olsa sattı, senin eklemeni istediğin şeyi yeni ürününe ekleyip daha yüksek fiyata sana satacak. Bu adamların yeni FW çıkarma düşüncesi yok galiba...
Yalnız şu elemana dikkat edin, ve sık kullanılanlara ekleyin:

bana cevap geldi

Sayın Baransel Karsak,

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Konu ile ilgili öncelikle cihazınızın hafızasını kontrol etmenizi rica ederiz. Sorunuzun
devam etmesi halinde resetleme işlemi yapmanızı rica ederiz.

Cihazınız için geçerli olan reset kodumuz *2767*3855#”dir. Cihazınıza reset atmak için
bekleme modunda iken *2767*3855# kodunu giriniz. Cihazınız kendi kendine kapanıp
pin kodu sormadan açılacaktır. Reset işlemi cihazınızın içerisinde bulunan tüm verileri
silmektedir. (Telefon hafızasında bulunan rehber kayıtları, resimler, videolar vs.).

Yaşamış olduğunuz durumun devam etmesi halinde cihazınızın detaylı bir şekilde kontrol
edilebilmesi için yetkili teknik servislerimiz ile iletişime geçmenizi rica ederiz.

Teknik servis iletişim bilgilerine ekte yer alan dosya üzerinden ulaşabilirsiniz. İlginiz için
teşekkür ederiz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

bakalım size ne diyecekler

arkadaşım sen ne mesajı attın ki?

böyle cevap geldi?

bayaa telefonun tarayıcısı dolphin ile internete girdiğimde bellek dolu hatası alıyorum samsungun sitesine bile girerket bellek dolu diyor vb... saydırdım yeni güncelemeyle düzeltilsin vb.. dedim adamların verdiği cevap bu

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
geri cevapla onun attığı mesaj ile birlikte. De " çevremde ki herkes de yani her monte de böyle bir sorun var buna teknik servisiniz dahi çözüm bulamıyor "

Ben Samsun Başarı servisinden iş teklifi aldım fakat gitmedim Lakin oradaki şef ile mütabakat içindeyim geçenlerde bir tüketici gelmiş vermiş formatlamışlar ertesi gün yine gelmiş yine formatlamışlar yine gelmiş. Adam beni aradı Ömer bir çaren var mı diye ben de gittim Arşivi mi ona kopyaladım ve Opera kullanmasını önerdim yani servislik iş yok!

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
bana hala cevap gelmedi iki kere tekrarladım şimdi yine tekrarlayacağım.

dayanamadım ve telefon ile arama yaptım

teknik servise götürün felan dedi ben de bunun çare olmayacağını anlattım

dolfin tarayıcısına yeterli bellek ayrılmadığını sadece belleğin arttırıldığında bunun çaresini bulmuş olabileceğimizi yada opera mini gibi bir uygulamayı menüye editleme gibi bir durumun dahi güzel olabileceğini felan söyledim.

Telefonda çok iyi ilgilendiler yada rol yaptılar

Gerekli bilgileri aldığını ve gerekli mecralara ulaştıracağını ve gelen en ufak bilgiyi bana telefonla bildireceğini söyledi bakalım

bence rol yaptılar zaten bu fiyatlara gördüğüm hiçbir telefonda(her marka) kendi internet tarayıcısı kaliteli değil herkes opera mini vb.. programlar kullanıyor(yada içinde opera gibi programlar yüklü geliyor) fazla bişeyde beklemiyorum ben açıkçası... belki orjinal bi opera yüklerler içine bide kısayol yaparlar onuda kendimiz yapıyoruz zaten ım simgesinin yerine.......

TasteKiN

Üye
    Konu Sahibi
evet sana gelen mesajı yolladılar bana da

yok ya adam olmaz bu samsung tok satıcıyı oynuyor adamlar !

nikosoft

Üye
banada aynı mesajı yollamışlar

Kod:
GT-S5620 model cihazınızda WAP 2.0 özelliği bulunmaktadır. Buna bağlı olarak cihazınız wap 
destekli olan tüm sayfalara bağlanmanıza olanak verecektir. Cihazlarımızda sayfa kısıtlaması 
bulunmamaktadır, ancak sadece Java destekli sayfalara erişebilirsiniz. Cihazınız sadece bazı 
sayfalara bağlanamıyor ise bu o sayfadan ve sayfadaki içeriklerden kaynaklanan bir sorun olabilir. 
Farklı internet sitelerine giriş yaparak denemenizi rica ederiz.

sentetik

Üye

kopyala yapıştır yapıyorlar sanki banada aynısı geldi !

Bende bugün sizin metinleerinizden bitanesini kopyalayıp gönderdim arkadaşlar banada aşağıdaki metni gönderip geçiştirdiler.Yani Samsgun Alan yandı.

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz.
Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Konu ile ilgili sizlere yardımcı olabilmemiz için Samsung Çağrı Merkezi
ile iletişime geçmenizi rica ederiz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Samsung Electronics Türkiye
Samsung Çağrı Merkezi
444 77 11

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize
ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...