Monte Android Mod

Telefonumun fw si S5620JTJC2 bu firmware yi yedeklemenin bir yolu yok mu ? Garanti için...

GrafiXer

Üye

Telefonunu en yakın cep merkeze götür ve bir box ile flashlattır. benimde başıma gelmişti 3 4 defa mecbur bu yöntemi denemek zorunda kaldım çünkü telefon tam açılmadığı için pc göremiyor ve USB üzerinden flashlama yapılamıyor.

saol ama ben sıkıntıyı çözdüm MultiLoader_V5.62 kullandım oldu daha önce MultiLoader_V5.56 ile denemişim ondan sıkıntı olmuş. arkadaşlar türkçe yok nasıl bi yazılım önerinki bu android mod türkçeleşsin çok güzel olmaz mı?

pamay44

Üye
s5620xeje1 dosyasını tel hfzsnm yoksa bellek kartınamı

S5620XEJE1 bu yazılımı nerden bulucaz herseyı derleyıp topluyorum bu yazılımı bulduktan sona yapmaya baslıcam bu arada paylasım ıcın saol guzel paylasım

benim tel bozuldu acil yardım telefon açılıyor ama yeşil bir yaprak var ekranda dondu kaldı yardım lütfen

ixmaix

Üye
kardeşim S5603 e yüklenirmi bu ?

telefonu download moduna nasil alacam kapaliyken mi nasil pcye bagli olck anlamadim orayi

anko

Üye
peki android oyunları çalıştırıyor mu ? ona göre deniyeceğim.Angry Birds mesela ...

meraba bana biri yardımcı olabilir mi android yüklemek istiyorum ama nasl olcak bilmiyorum

Arkadaşlar firmware ve android patchini sorunusuz yükledim. Ama android mod ile ilgili birkaç yapamadığım şey var. Mesela arka plan resmini nasıl değiştirebilirim videodaki gibi? Accuweather, saat widgetlarını sildim ama yeniden koyamıyorum ekrana. Bir de firmware değiştirdikten sonra turkcell mms,gprs ayarları gitti. Bu ayarları tekrar nasıl yüklerim? Yardımcı olursanız çok teşekkür ederim...

--------------- Ekleme ---------------

Videoda gösteriyormuş zaten sorduklarımı

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Keşke gerçek Android işletim sistemini kurabilsek ya da Bada da olur.

MFJF1 yazılımına oluyor mu ?

bende mfjf1 yazılıımı var ama daha yüklemedim eğer mfjf1 yazılımına oluyorsa yükliyecem

Arkadaşlar bu andorid mod çok güzel çok hoş ama bu sefer de cevapsız çağrıları ve gelen mesajları göremez oldum ekranda. Biri aradıktan sonra hiçbir şekilde ekranda cevapsız çağrı uyarısı gelmiyor. Bunun çözümü var mıdır?

arkadaşım sakın yüklemeyin dediklerinin hiçbiri uymuyor telefona yükledim açılmıyoo ne yapacagımıda bilmiyorum

tayyfunn

Üye
kardeş şu linkleri farklı siteden verebilirmisin.... bizim iş yerinde bu ziddu sitesini engellemişler.... nedenini anlamadımmm... farklı siteden indirebilir miyim.. yardımcı olursan....,

Ben Monte Hero Mod v1.6 yı yükledim hafif kasıyor, sanki bunda hiç kasma yok gibi. Acaba bu mod S5620MFJF1 firmware ine de yüklenebilir mi? Sadece S5620XEJE1 fimware e mi yüklenebiliyor?

--------------- Ekleme ---------------

Yabancı forumlarda anlatılanlara göre Android Tema hem XEJE1 hem de MFJF1 firmwareleri ile çalışıyormuş. Bu konuda verilen linklerdeki ile aynı android mod mu acaba bu?