F@StBoY
Üye
-
Konu Sahibi
-
Öncelikle güvendiğin için teşekkür ederim. Umarım bu konuda seni yanıltmam.
1. "bulunan var mıdır ?" derken hangi modlar var bunu mu istiyorsun? Biraz daha açıklarsan ayrıntılı bilgi verebilirim.
2. Rofs2'de yerin kalıp kalmadığını NFE penceresinin alt bilgi kısmındaki MB değerlerine bakarak anlarsın. Rofs2'de yer kalmadığında paketleme bittiğinde Uyarı penceresi çıkar ve alt bilgi kısmında MB değerinin eksilere düştüğünü görürsün. Senin telefonunun açılmamasının temel sebebi uyumsuz modlardır. Tavsiyem uygulamak istediğin modları seç ve teker teker uygula. Her bir mod uyguladıktan sonra Rofs2'yi flaşla. Telefon açılmaz veya reset atmaya başlarsa mod uyumsuz demektir. "Bu kadar modu nasıl tek tek uygularım?" diye sorabilirsin. İlk başta zor oluyor ancak sonuç olarak hem tecrübe kazanıyorsun hem de bir çok modun uyum içinde çalıştığı CFW elde ediyorsun.
3. Paylaştığım arşivin içinde mesela "Çok ikonlu ev ekranı temaları - kısayollar değiştirildi By Rambo_FT" modunu OFW'ye uygularsan birkaç ev ekranı elde edersin. Bunun gibi diğer ev ekranı modlarınıda teker teker uygulayarak hangisinin işine yaradığını görebilirsin. Bunları daha sonra birlikte uygulayarak, böylede çalışıp çalışmadığını anlayabilirsin.
Kardeşim çok şey istiyorsun. Bu modların birbiriyle çakışıp çakışmadığını anlamak için tek tek dosyalarına göz atmam gerekiyor. Çok zamanımı alıyor. Final sınavlarımdan vakit buldukça siteye uğrayabiliyorum. Umarım anlayışla karşılarsın.
Sana tüyo: Modların birbiriyle çakışıp çakışmadığını anlamak için içeriklerine gözat. Uygulamak istediğin modları ayırdıktan sonra özellikle içerisinde .exe, .dll, .rsc ve .mif uzantılı dosyalar bulunan modları teker teker uygula. Böylece hataları tespit etmen kolaylaşır.
Hiçbir mod uygulamadım. Sadece Türkçe dil entegre ettim. Her telefon versiyonu için hangi düzenleme yaptığım yazıyor. Anladığım kadarıyla portu yapan kişi (Binh24) birkaç mod uygulamış. Tahminimce:
- Kamera Kullanılıyor Sorunu Çözümü
- WIFI Hassasiyetini Arttırma
- InstallServer Hack
modları uygulanmış. Ayrıca portta yapılan diğer değişiklikler:
1. Web tarayıcı 7.3.131'inci versiyona yükseltildi.
2. İşletim sisteminin kararlılığı arttırıldı.
3. Eski Ovi Haritalar v3.04 mevcut.
4. Quick office ve Adobe Reader kaldırıldı.
Açılış Animasyonu ve Sesini Kaldırma: Her CFW'de çalışır
C6v41 Portunda Baş. Gereksiz Bileşenler İptal + RomPatcher Oto. Başlıyor By Rambo_FT: Her CFW'de çalışır
Ev Ekranından Yardım ve İçerik İndir Seçeneklerini Kaldırma: Sadece C6 CFW'leri için
Fazla Mesajda Oluşan Lag Giderme(Türkçesi Çıkmamış): Sadece C6 CFW'leri için
Kamera Dokunmatik Simgesini Çalıştırma: Sadece C6 CFW'leri için
Nokia 5800 Efekt Güçlendirici: Her CFW'de çalışır
Nokia Ovi Store 1.9.008(Türkçe): Her CFW'de çalışır
Parlaklık Ayarlama Özelliği: Sadece C6 CFW'leri için
Sürüklemeli Menü Değişimi(GoToMenu): Her CFW'de çalışır
USB de 5800 Orjinal İkon Modu: Sadece C6 CFW'leri için
Eyv.hepsi uyuyor bakalım
----------Eklendi @ 16:28:52 ---------- Yazıldı @ 16:10:35 ----------
Çok ikonlu ev ekranı temaları - kısayollar değiştirildi By Rambo_FT
Usta bu ev ekranını nasıl rof2 ye gömeriz ?
İlk olarak private adlı dosyayı atıyorum
Daha sonra .sis uzantılı 11_HS adlı dosyayı ''system--->install'' ın içine atıcaz sanırım
Ama 11_HS.sis.bak bu dosyayı nereye atıcaz ?
Eyv.hepsi uyuyor bakalım
----------Eklendi @ 16:28:52 ---------- Yazıldı @ 16:10:35 ----------
Çok ikonlu ev ekranı temaları - kısayollar değiştirildi By Rambo_FT
Usta bu ev ekranını nasıl rof2 ye gömeriz ?
İlk olarak private adlı dosyayı atıyorum
Daha sonra .sis uzantılı 11_HS adlı dosyayı ''system--->install'' ın içine atıcaz sanırım
Ama 11_HS.sis.bak bu dosyayı nereye atıcaz ?
sis dosyaları bir kurulum dosyasıdır. Flaşsız yükleyebilmek içinBir yere atmıyorsun o dosyaları. Diğeri dediğin gibi uygulayacaksın.
11_HS.sis.bak bu dosyayı nereye atıcaz ?
Hafıza kartına atacaksın. Telefonun Dosya yöneticisinden kuracaksın. 11 kısayollu ev ekranı ekliyor anlamına geliyor.
Usta genel olarak olumsuz.Bir türlü uyuşmuyor modlar.
Adamın arşivi işte, uyumluları tespit edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?