Mad EagLe Üye ● aLuvi ●' Alıntı: Ben Bu Japon'ları Anlamıyorum Ya Bakın Hem Çok Zekiler Hem Çok Uzunlar Hemde Çok Zayıflar Ama Nedense O Kadarda Tembeller Yani hep Rahata Kaçıyorlar ? Genişletmek için tıkla ... karıştırdın galiba dostum japonlar en kısa ırk almanlar uzunn oluyor
● aLuvi ●' Alıntı: Ben Bu Japon'ları Anlamıyorum Ya Bakın Hem Çok Zekiler Hem Çok Uzunlar Hemde Çok Zayıflar Ama Nedense O Kadarda Tembeller Yani hep Rahata Kaçıyorlar ? Genişletmek için tıkla ... karıştırdın galiba dostum japonlar en kısa ırk almanlar uzunn oluyor
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4672568' Alıntı: cilala parlak yokmu? Genişletmek için tıkla ... Abi adam s.maya kıyamaz be teknolojiye bak...
[ENGİN];4672568' Alıntı: cilala parlak yokmu? Genişletmek için tıkla ... Abi adam s.maya kıyamaz be teknolojiye bak...
Ns_Lion Üye La makine kısa devre yaparsa hortum çok çıkar bitaraflara girer falan ahahahahaha bi sakatlık olmasın sonra
La makine kısa devre yaparsa hortum çok çıkar bitaraflara girer falan ahahahahaha bi sakatlık olmasın sonra
OttomaN TigeR Üye Ns_Lion' Alıntı: La makine kısa devre yaparsa hortum çok çıkar bitaraflara girer falan ahahahahaha bi sakatlık olmasın sonra Genişletmek için tıkla ... 220 yi yersin anında
Ns_Lion' Alıntı: La makine kısa devre yaparsa hortum çok çıkar bitaraflara girer falan ahahahahaha bi sakatlık olmasın sonra Genişletmek için tıkla ... 220 yi yersin anında
Astrosman Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi adam s.maya kıyamaz be teknolojiye bak... Genişletmek için tıkla ...
-efşan Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Abi adam s.maya kıyamaz be teknolojiye bak... Genişletmek için tıkla ...