xmustx Üye Oyun güncelleme istiyomu ? Bugün başıma geldi.günlerin emeği silindi.deneyen arkadaşlar cevap verirmi acaba ?
Oyun güncelleme istiyomu ? Bugün başıma geldi.günlerin emeği silindi.deneyen arkadaşlar cevap verirmi acaba ?
reflex Üye OBB nasıl aynı olabilir acaba adamlar fix lemeler yapmış sadece apk üzerindemi oynadılar yani bu mudur ?
OBB nasıl aynı olabilir acaba adamlar fix lemeler yapmış sadece apk üzerindemi oynadılar yani bu mudur ?
ANIL Admin Konu Sahibi ffeettoo' Alıntı: Teşekkürler. Zippyshare linkleri ölü Genişletmek için tıkla ... Linkleri yeniledim.
ffeettoo' Alıntı: Teşekkürler. Zippyshare linkleri ölü Genişletmek için tıkla ... Linkleri yeniledim.
Inception-6- Üye bobi200' Alıntı: nasıl kuracağız acaba Genişletmek için tıkla ... Apk yi kur daha sonra obb dosyasını rar dan çıkarıp android obb klasörüne at.
bobi200' Alıntı: nasıl kuracağız acaba Genişletmek için tıkla ... Apk yi kur daha sonra obb dosyasını rar dan çıkarıp android obb klasörüne at.
harmless07 Üye Burda indirdiğim apk olmadı bende android mob dan indirdim güncelleme istiyor play storeye gidiyor ama guncelleme yok ac ve yuklemeyı kaldır var
Burda indirdiğim apk olmadı bende android mob dan indirdim güncelleme istiyor play storeye gidiyor ama guncelleme yok ac ve yuklemeyı kaldır var
PrisonerMacTavish Üye Teşekkürler bu arada birliği olan var mı katılsak Ayrıca benim cihazın desteklemiyor diyor ama ben rahatça oynayabiliyorum
Teşekkürler bu arada birliği olan var mı katılsak Ayrıca benim cihazın desteklemiyor diyor ama ben rahatça oynayabiliyorum
teknolojibaronu Üye Sınırsız merminin upload edildiği siteden dosyayı indiremedim biri yardımcı olabilir mi?
Inception-6- Üye teknolojibaronu' Alıntı: Sınırsız merminin upload edildiği siteden dosyayı indiremedim biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linkler ölmeden burdan indirmiştim
teknolojibaronu' Alıntı: Sınırsız merminin upload edildiği siteden dosyayı indiremedim biri yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linkler ölmeden burdan indirmiştim
teknolojibaronu Üye ahmetaliarar06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linkler ölmeden burdan indirmiştim Genişletmek için tıkla ...
ahmetaliarar06' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız linkler ölmeden burdan indirmiştim Genişletmek için tıkla ...
Inception-6- Üye Normal bölümleede modlu sorunsuz çoklu oyuncuda açtım bugün atıyo ve gameloft mesaj atıyo hile vesaire diye
Normal bölümleede modlu sorunsuz çoklu oyuncuda açtım bugün atıyo ve gameloft mesaj atıyo hile vesaire diye
deadhmachine Üye seyf03' Alıntı: Link ölmüş beyler Genişletmek için tıkla ... Linkler olu degil daha bu sabah indirdim ve sorunsuz oynuyorum paylasim icin tesekkurler
seyf03' Alıntı: Link ölmüş beyler Genişletmek için tıkla ... Linkler olu degil daha bu sabah indirdim ve sorunsuz oynuyorum paylasim icin tesekkurler