novagtv Üye orxan_92' Alıntı: Grafikler en yuksekte ama neden mc4 kadar iyi olmamişki anlamadim. Genişletmek için tıkla ... Aynen ama güncelleme gelir bence
orxan_92' Alıntı: Grafikler en yuksekte ama neden mc4 kadar iyi olmamişki anlamadim. Genişletmek için tıkla ... Aynen ama güncelleme gelir bence
The Shadow Üye orxan_92' Alıntı: Grafikler en yuksekte ama neden mc4 kadar iyi olmamişki anlamadim. Genişletmek için tıkla ... Aynen
orxan_92' Alıntı: Grafikler en yuksekte ama neden mc4 kadar iyi olmamişki anlamadim. Genişletmek için tıkla ... Aynen
novagtv Üye Bunu bi deneyin bende sorunsuz çalıştı ve oyunu bitirdim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu bi deneyin bende sorunsuz çalıştı ve oyunu bitirdim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
smh60 Üye novagtv' Alıntı: Bunu bi deneyin bende sorunsuz çalıştı ve oyunu bitirdim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Senaryosu uzun olacak deniliyordu anlaşılan pek uzun değil
novagtv' Alıntı: Bunu bi deneyin bende sorunsuz çalıştı ve oyunu bitirdim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Senaryosu uzun olacak deniliyordu anlaşılan pek uzun değil
novagtv Üye smh60' Alıntı: Senaryosu uzun olacak deniliyordu anlaşılan pek uzun değil Genişletmek için tıkla ... Ben ortalama 2.5 saate yakın sürede bitirdim uzun ama mc4 gibi değil.
smh60' Alıntı: Senaryosu uzun olacak deniliyordu anlaşılan pek uzun değil Genişletmek için tıkla ... Ben ortalama 2.5 saate yakın sürede bitirdim uzun ama mc4 gibi değil.
smh60 Üye novagtv' Alıntı: Ben ortalama 2.5 saate yakın sürede bitirdim uzun ama mc4 gibi değil. Genişletmek için tıkla ... 2.5 saat kısaymış mc4 bile kısa gelmişti bana
novagtv' Alıntı: Ben ortalama 2.5 saate yakın sürede bitirdim uzun ama mc4 gibi değil. Genişletmek için tıkla ... 2.5 saat kısaymış mc4 bile kısa gelmişti bana
orxan_92 Üye novagtv' Alıntı: Aynen ama güncelleme gelir bence Genişletmek için tıkla ... Gelmesse zaten berbat olmuşdur mc5..mc3 daha iyi
novagtv' Alıntı: Aynen ama güncelleme gelir bence Genişletmek için tıkla ... Gelmesse zaten berbat olmuşdur mc5..mc3 daha iyi
DalvikCache Üye Değiştirme seçeneği yok işte bende niye böyleki acabaO kadarda oynadım 3. Bölüme geldim ya yeniden mi kurmam gerekiyor acaba
Değiştirme seçeneği yok işte bende niye böyleki acabaO kadarda oynadım 3. Bölüme geldim ya yeniden mi kurmam gerekiyor acaba
novagtv Üye Kardeş yardım ederdim bunun için ama oyunu bitirdim ve sildim oyüzden hatırlamıyorum ama biyerde gördüm ben o seçeneği :-)
Kardeş yardım ederdim bunun için ama oyunu bitirdim ve sildim oyüzden hatırlamıyorum ama biyerde gördüm ben o seçeneği :-)
The Shadow Üye DalvikCache' Alıntı: Değiştirme seçeneği yok işte bende niye böyleki acabaO kadarda oynadım 3. Bölüme geldim ya yeniden mi kurmam gerekiyor acaba Genişletmek için tıkla ... Su anki nickinin yazdigi yere tiklayinca cikan ekranda var o buton
DalvikCache' Alıntı: Değiştirme seçeneği yok işte bende niye böyleki acabaO kadarda oynadım 3. Bölüme geldim ya yeniden mi kurmam gerekiyor acaba Genişletmek için tıkla ... Su anki nickinin yazdigi yere tiklayinca cikan ekranda var o buton
novagtv Üye Google felan oyun içi giriş yaptıysan saven geri gelir ve ikimizinkide süper cihazlar neden ayar kıstığını bende anlamadım
Google felan oyun içi giriş yaptıysan saven geri gelir ve ikimizinkide süper cihazlar neden ayar kıstığını bende anlamadım
fgbvhjk Üye Telefonda olan mc5 te nick değiştirebiliyorum ama tablette olanda değiştirme seçeneği yok buda garip bir durum
Telefonda olan mc5 te nick değiştirebiliyorum ama tablette olanda değiştirme seçeneği yok buda garip bir durum