DalvikCache
Üye
Yok maalesef orada öyle bir butonSu anki nickinin yazdigi yere tiklayinca cikan ekranda var o buton
Rehine kısmında takıldıysan silahın dürbününü kullanarak kafadan indiriceksin bende takılmıştım dürbün sonra aklıma geldiOda görevleri insanı delirtiyo :-) :-)
Arkadaslar biri SS atsin da görsek nasil degistiriliyo nick ?
Ya arkadaş lütfen biri desin bana 2.bölümün rinojji tapınağının özel op. Son bölümünde herkesi yeniyorum o elinde çok kocaman bişey olan adam geliyo zırhı olan onu bi geçemiyorum tam 19 kere denedim herkes ölüyor o korkunç koskocaman silahlı zırhlı adamı yenemiyorum çok güçlü nasıl yenecez yardım lütfennnnnn
Sen Bölümü nasıl geçtin bana başarısız diyo yokmu çözümüEvet ben de yapamadım ölmüyor adam 2 yıldızda kaldı bölüm, bir de % 60 isabeti nasıl yapıyorsunuz ?
o adamin once kafaya sonrada silahi tuttugu eline ates et iki de el bombasi at tam yanima tada onune dussun.Sen Bölümü nasıl geçtin bana başarısız diyo yokmu çözümü((((((
o adamin once kafaya sonrada silahi tuttugu eline ates et iki de el bombasi at tam yanima tada onune dussun.
Aynen .bendeki tablet hiç ısınmazdı bide tegra 4 sen düşün 68 dereceyi geçtioyum cok sorunlu cihazlari asiri yoruyor sarzi su gibi iciyor ve cihaz baya bi ısınıyor bir iki bolum oynadim sildim degmez oynayama. call of duty strike team oynuyorum buna bes basar.
Bitirip hemen sildimBeyler Birlik Kuralım Maxicep Adı Altında Hep Beraber Online Oynayalım.
Kardeşim Sindire sindire oynayaydın bi anda bitirmeyeydinBitirip hemen sildim
Aynen büyük bi güncelleme lazımOyunu En İyisi Güncellenince $() Verip İndiririm
Yani tegra gibi güçlü bir İşletim sitemini bile zorluyorsa hiç oynanmaz bu oyun.Eğer Offline sürüm cıkarsa ısınma ve kasma problemi ciddi anlamda giderilir cihazda hem oyun oynayıp hep veri indirmesi cihazı resmen bitiriyor.Offline mod şartZırhlı adamın göğsündeki bataryaya vurcaksıniz.
Aynen .bendeki tablet hiç ısınmazdı bide tegra 4 sen düşün 68 dereceyi geçti
ayaklaarından yada zoom açmadan vur adamları.Hocam önceki bölümde de yüzde 60 isabet istiyordu onu nasıl yaptınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?