wwwhmz Üye azizerkan07' Alıntı: Tüm zipleri bir klasöre koy. Ondan sonra herhangi birine sağ tıklayıp buraya çıkart dersen obb dosyası çıkacaktır. Bu arada online oynanabiliyor ancak facebook girişi olmuyor, gameloft hesabıyla açmanız gerekli. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun kardeşim şuan oynuyorum
azizerkan07' Alıntı: Tüm zipleri bir klasöre koy. Ondan sonra herhangi birine sağ tıklayıp buraya çıkart dersen obb dosyası çıkacaktır. Bu arada online oynanabiliyor ancak facebook girişi olmuyor, gameloft hesabıyla açmanız gerekli. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz Allah razı olsun kardeşim şuan oynuyorum
mürteza16 Üye Konu Sahibi reflex' Alıntı: Apk link ölü Genişletmek için tıkla ... En kısa zamanda yenileyeceğim.
gangstar3535 Üye TEŞEKKÜRLER ÇOK HIZLI VEDE SORUNSUZ İNDİRDİM AMA HALA ANLAMAIŞ DEĞİLİM LİNKLERİ PARTY''PARTY EKLEMENİ NASIL BİRLEŞTİRCEM BİLMİYOM AMAM TEŞEKKÜRLER
TEŞEKKÜRLER ÇOK HIZLI VEDE SORUNSUZ İNDİRDİM AMA HALA ANLAMAIŞ DEĞİLİM LİNKLERİ PARTY''PARTY EKLEMENİ NASIL BİRLEŞTİRCEM BİLMİYOM AMAM TEŞEKKÜRLER