Modern Combat 4 Zero Hour v1.1.5 MOD (Unlimited Credits)

sağlam link bulabildim sonunda teşekkürler dostum...

İndirdim sorunsuz çalışıyor teşekkürler

xmustx

Üye
bir de böyle oynayalım.teşekkürler

19952010

Üye
Arkadaşlar ya oynanmıyor. 4 5 saatte 10 kill zor alıyorum bunun kontrol etmek için bi çözüm yok mu gamepad diye bişey duydum o ne oluyor tam olarak. Bi de s3 kullanıyorum klavye maus bağlasam oyun oynanır mı?

19952010

Üye
Arkadaşlar maus ve klavye ile oynanmaz mı?

Oh 2 tl iken almıştım. 15 liralık oyun ama onlineda yinede ek para vermeden zevk almak çok zor bazı adamların karşısında.
Oyun zaten varsa. Obb dosyalarını başka klasöre taşıyın. Oyunu silin modlu apk'yi kurun. Ardından obbleri geri atıp oyunu açın. Asphalt 8 de falan boyle yapmıştım. insallah online çalışıyordur.

Tepkiler: Serhan
512 mb ram derken android doayalarini dan haric mi yoksa sadece 512 olmali mi ( benim tab in 1gb ram i var ama 250mb filan bos yer var ramde)

Link nerde bulamadım teşekkürler...

wwwhmz

Üye
yahu bir türlü şu partlarla yüklemesini öğrenemedim gitti.Zip dosyalarını indirdiğimiz gibi obb klasörüne mi atacağız yoksa zipin içinden çıkartıp mı?

yahu bir türlü şu partlarla yüklemesini öğrenemedim gitti.Zip dosyalarını indirdiğimiz gibi obb klasörüne mi atacağız yoksa zipin içinden çıkartıp mı?
Tüm zipleri bir klasöre koy. Ondan sonra herhangi birine sağ tıklayıp buraya çıkart dersen obb dosyası çıkacaktır.

Bu arada online oynanabiliyor ancak facebook girişi olmuyor, gameloft hesabıyla açmanız gerekli.

Tepkiler: wwwhmz ve mürteza16