Modern Combat 4: Zero Hour v1.1.0 (Non-Root/Offline)

Hallettim paylaşım için sağolun

kardeş çok teşekkür ederim. note 2 de telefonun kendi hafızasındaki android klasörü içinde bir obb klasörü oluşturup data dosyasını bu klasöre yükledim ve oyun çalıştı. ama daha ilk 5 dk da telefon çok fazla ısındı.

Obb nin içine atamadım yeterli alan yok diyor nasıl yapabilirim s4 cihaz rootsuz

proandro

Üye
Teşekkürler süper bir oyun IYOU MODERN KOMBAT

Bende V1.0.1 var datayı silmeden apk yüklesem olurmu ?

Teşekkürler Modern Combat En İyi Fps Oyunlarından Biri

Kerim.

Üye
Discoveeyde deneyen varsa acil sonucu yazabilirmi?

dinemo

Üye
Benim telefonumun GPU su yok oynarmı MC4 ü

obb Dosyalarını birleştirmeye gerek varmı peki ?

Oyunu Google Play'sız Çalıştıramıyormuyuz ? Ouya'da Google Play Yok ?

iboskeee

Üye

Apk dosyasını indirip kurdum.
indirdiğim Obb dosyasını klasörü ile birlikte telefonun kendi hafızasındaki andoid/obb klasörüne attım.
Wifiyi aktifleştirdim oyunu actım oyun lisansını doğruladı ve turkçe grafikler falan cok iyi kasma yok telefonum samsung galaxy s3 ( andoid 4.1.1 )

Kardeş cok teşekkür. sırf bunun için otg kablosu ve ps3 kolu alacam valla

Umarım ilerleyen bölümlerde her hangi bi sorun falan cıkmaz

süper aradığım şeyi sende buldum süpersin

Seglopsi

Üye
nokia n9'da açılmıyor. arkadaşların sorunlarından ziyade modern combat arkaplanında indicator dönüyor. apkmania yazısından sonra. yoksa mali, tegra, powervr.. gibi ayrı gpular için ayrı data dosyaları mı mevcut? bağlantılar da açık. oyundan atma gibi birşey de yok.

Xurmirac

Üye
6 Part'ı indirdikten sonra 2 yorum aşşağıda tek linklerin olduğunu gördüm Neyse teşekkürler

partları telefondan çıkarsak olur mu birde telefonum rootsuz root gerekirmi?Abi çok saolun oynadim ilk girdiğimde wifi acikti güncelleme istedi oyuna girmedi sonra wifiyi kapatip girdim oynuodum 5dk sonra oyundan aitti sonra tekrar girdim oyundan atmadı GM discivryde çok guzel

ofurkan

Üye
6 obb dosyasinida indirdim tek tek obb ye mi aticam başka bir yolu mu var

rardan çıkarıp obb ye atıcaksın apk yi kurup oynucaksın