Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.5

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Modern Combat 4: Zero Hour v1.0.5
Android OS icin en iyi Aksiyon oyunlarindan olan, Modern Combat 4: Zero Hour, MaxiCep uyeleri icin bedava.
Arm yourself for FPS action!!

Yeniliklr:

• Added support for the MOGA Pro™ Controller
  • Multiple bug fixes

Google Play Store:

Download APK:

Main OBB:

Patch OBB:

Instructions: (Non-Root/Offline)

• Install APK
  • Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' folder to 'sdcard/Android/obb/' (If you have installed v1.0.2 no need to download main obb)
  • Extract patch.1050 to 'sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM'
  • Launch the Game

Tepkiler: Dede

ANIL

Admin

Yenilikler:
✓ Added support for the MOGA Pro™ Controller
✓ Multiple bug fixes

[video=youtube;M0s8oOMrbMs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M0s8oOMrbMs#t=0s[/video]

APK

SD

Patch OBB

Instructions : (Non-Root/Offline)
- Install APK
- Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' folder to 'sdcard/Android/obb/' (If you have installed v1.0.2 no need to download main obb)
- Extract patch.1050 to 'sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM'
- Launch the Game

Tepkiler: Dede ve fixana1
Market Bilgileri:

[video=youtube;M0s8oOMrbMs]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M0s8oOMrbMs[/video]

İndirme Linkleri

SD:

PART 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

PART 6

TALİMATLAR

Instructions : (Non-Root/Offline)
- Install APK
- Copy 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' folder to 'sdcard/Android/obb/' (If you have installed v1.0.2 no need to download main obb)
- Extract patch.1050 to 'sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM'
- Launch the Game

-

Talimatlar: (Non-Root/Offline)
- APK dosyasını kurun
- 'com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' klasörü Sdcard / Android / Obb / kısmına atın.
- patch.1050.rar dosyasını rar dan çıkarın ve 'Sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM' klasörünü içine atın.
- Oyunu başlatın

Ekli dosyalar

Tepkiler: Dede ve fixana1

KayraBey

Üye
Teşekkürler... Konular birleştirildi.

Tepkiler: fixana1
Beyler cihaz rootlu (xperia z) aynıalrını yaptım ama oyun acılmıyor acılır gibi olup kapanıyor yardım edebilcek varmı

bu ne böyle herkes aynı şeyi paylaşmış

ya ben kuramadım bi türlü apkdan data dosyalarını indiremiyormuyuz

mpy

Üye
Bu oyunu rootsuz joystickle oynayamazmiyim. Tabletimde var ama online oynamak zor.