Moderatörlerin Dikkatine;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Moderatörlerin Dikkatine;
Sayın Moderatörler Açılan Konularla Erken İlgilenmenizi Tavsiye Ederim. Çünkü Son Zaman da Konular Sallanıyor Gibi Geliyor.....

Herkes Görevini Layıkıyla Yapsın....

Tepkiler: .Murat.

MrTech

Üye
onlar görevlerini yapıyor sen rahat ol.

öncelikle açtığınız konuları doğru bölüme açmayı öğrendiğinizde bizde görevimizi ücretsiz ve layıkıyla yapmaya devam edeceğiz içiniz rahat olsun

Konu Sahibi
Benim Açtığım Konuda Hiçbir Yanlışlık Yok. Widget Yapıp Paylaştım. Widget Bölümünde Paylaşılır. Bir Konu 4 Saatte Onaylanmaz Kusura Bakmayın. Ben Bu İşleri Yıllarca Yapıyorum.. Ben Kimseyi Kırmak İstemiyorum Fakat Gerçekten Konular Geç Onaylanıyor...

Öncelikle Moderatörlerimizin de bir hayatı yaşam şekilleri var, kimi moderatörlerimiz, iş güç sahibi, kiminin okulu var,

yanlış bir konumu gördünüz, şikayet butonunu kullanınız, şikayetleriniz ilgili konunun moderatör/moderatörlerine iletiliyor merak etmeyiniz, ki belirttiğim gibi moderatörlerimiz iş güç sahibi olduklarından vakitleri olduğu zaman siteye girip şikayetlerle ilgileniyorlar, yapmanız gereken yanlış konu/yorum gördüğünüz zaman şikayet et butonunu kullanarak moderatörlere iletiniz onlarında bir hayatı olduğunu unutmayınız!

İyi forumlar

Tepkiler: minoo, Samsunspor ve Cezzbedici3

widget yüklemek için yazılıma gömmek gerekiyorsa bunu modlama bölümüne açarsın,
ayrıca bu açtığınız şikayet konusunuda symbian bölümüne açtığınızı belirtmeme gerek yok sanırım! yani konularınızı taşımak içinde ayrıca mod lazım... sadece konu onaylama yok yaptığımız eylemler içerisinde

Konu Sahibi
O zaman kendi adıma özür diliyorum. Çünkü kırıcı olmak istemedim sadece konu paylaşımın onaylanmasından yakındın bu kadar. Kalp kırdıysam özür dilerim.

- - - Eklendi - - -

Konuyu symbian 3 genel bölümüne açmamın nedeni. Genel olarak site ilgili değilde sadece o bölümle ilgilendiğim içindir. Bu sayede moderatörler daha çabuk şikayeti görür ve ilgilenir diyerek o bölüme açtım. İkinci olarak da sisteme gömülüp gömülmemesi değil sonuçta widget olduğu için o bölüme açtım. Çünkü genellikle sistem modlamada performans ilgili modlar paylaşıldığı için....

Tepkiler: minoo ve yaren_dede

kendini hangi sınıfta görüyorsun acaba? yani kaçıncı sınıfa geçtin??
ayrıca senin isteğine göre kendimizi yönlendirmek gibi bir zorunluluğumuz yok, senin yorum yaptığın bölümlere bizlerde girip yorum yapabiliriz...

.Murat.

Üye
sana yazma diyen oldumu ne yazdım yukarda iyi okudunmu oku gel konuşalım

neyse dostum önemli değil, okuyan arkadaşlarımız var ve çalışan, bende bugün izinli olduğum için gün içinde genel olarak ben ilgileniyorum bu işlerle iyi forumlar

[ENGİN]

Üye
Hepimiz de yaşanır bu sorunlar konumuz geç açılır pm'mize geç cevap verilebilir ama sakin olup beklemek zorundayız o an belki möderatörler müsait degildir anlayışlı olmak gerekir dostlar.

Tepkiler: yaren_dede

sana yazma diyen oldumu ne yazdım yukarda iyi okudunmu oku gel konuşalım

sen konunun içeriğine bak sonra yaptığın yoruma bak...
kendi şikayetinle bu konuyu kirletiyorsun...
şikayetin varsa ya konu aç yada şikayet panelini kullan

Konu Sahibi
Anlayışınız için teşekkür ederim. Çünkü bu forumda beni bilen bilir. Ben Boş konuşmam, boş iş yapmam ve boş paylaşım yapmam. Bu konuda bilgime ve tecrübelerime de güvenirim. Herkese bol forumlar...

Tepkiler: bjkmert45 ve yaren_dede
Eleştirileri ve cevapları dozunda yapsak,kimseyi kırmadan incitmeden daha güzel olmaz mı ?

Tepkiler: minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...