HakanSeven12
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sayın Bahadır'a katılıyorumBence arada saygi sevgi oldugu surece uyelerle samimi olmalarinda sakinca yok.
Sonucta modlara sitenin tapusu verilmiyor sadece yonetim islevi içinde yardimci oluyorlar ust yonetime onlarda her uye gibi takilabilirler forumda ve bu davranislarida onlari kucuk dusurmez.
Tabi bu samimiyeti suistimal eden uyeler varsa durum degisir
İkinci paragrafın son cümlesini okursanız benimde sizinlerle farklı düşünmediğimi anlarsınız
Şu kişi veya bu kişi demiyorum ama lütfen üylerle aranıza bir sınır çekin. Onlarla arkadaş gibi konuşmayın. Tanımadığınız üyeleri hatta tanıfıklarınızıda suçlamaktan çekinin. Ona sen bunu böyle diyemezsin şunu şöyle yapamazsın demek yerine bunu yapabilirsin şus seçeneği kullan diyebilirsiniz. Burdakiler babanızın oğlu değil. Üyelere karşı tavır almanızda bir işe yaramaz. Ciddi durun ve duruşunuzla karşınızdakinide ciddiyete davet edin. Türkçeyi düzgün kullanın mahalle ağzıyla konuşmayın. (Napiyon beya vb.)
Kısacası siz bu forumun başındaki kişiler olarak üyelere örnek olun. Çocuksu davranışlar,trip atmalar, laf dalaşına girmeler hem sizi hem forumu küçük düşürür. Çünkü siz forumuda temsil ediyorsunuz. Size ağzınızı açmayın, muhabbete girmeyin, şakalaşmayın demiyorum ama durulacak yeri bilmek önemli.
Tekrar söylüyorum kimseye yönelik değildir bu yazı. Bu forumun 2 yıllık üyesiyim elimden geldiğince modifikasyon hakkında bilgi toplayıp yol göstermeye çalışıyorum. (Çalışmalarımı bilen bilir.) Buranın daha iyi bir yer olmasını istiyorum.
Saygılar. İyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?