UpOneTR Üye kfahaa' Alıntı: buraya bak bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş buna bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... :-D Bunları biliyorum uğraşmana gerek yok tamam sağolasın :-D
kfahaa' Alıntı: buraya bak bi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu daha iyiymiş buna bak Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... :-D Bunları biliyorum uğraşmana gerek yok tamam sağolasın :-D
kfahaa Üye Konu Sahibi Senyor Keş' Alıntı: bu ekranda kalıyor knox yüzünden galıba. cihaz i9500 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın açık mı ?
Senyor Keş' Alıntı: bu ekranda kalıyor knox yüzünden galıba. cihaz i9500 4.4.2 Genişletmek için tıkla ... internet bağlantın açık mı ?
Senyor Keş Üye kfahaa' Alıntı: internet bağlantın açık mı ? Genişletmek için tıkla ... internet bağlantısı var evet ama onunla alakası yok neden root yemiyor biliyorum knox denen aptal güvenlik yazılımı yüzünden Hüyük ihtimal.
kfahaa' Alıntı: internet bağlantın açık mı ? Genişletmek için tıkla ... internet bağlantısı var evet ama onunla alakası yok neden root yemiyor biliyorum knox denen aptal güvenlik yazılımı yüzünden Hüyük ihtimal.
kfahaa Üye Konu Sahibi Senyor Keş' Alıntı: internet bağlantısı var evet ama onunla alakası yok neden root yemiyor biliyorum knox denen aptal güvenlik yazılımı yüzünden Hüyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... olabilir
Senyor Keş' Alıntı: internet bağlantısı var evet ama onunla alakası yok neden root yemiyor biliyorum knox denen aptal güvenlik yazılımı yüzünden Hüyük ihtimal. Genişletmek için tıkla ... olabilir
volvorin4 Üye S3 Mini'me root atmaya çok korkuyordum önceki sefer denediğimde half brick yemiştim. Bu sefer oldu çok teşekkürler kardeşim
S3 Mini'me root atmaya çok korkuyordum önceki sefer denediğimde half brick yemiştim. Bu sefer oldu çok teşekkürler kardeşim
kfahaa Üye Konu Sahibi volvorin4' Alıntı: S3 Mini'me root atmaya çok korkuyordum önceki sefer denediğimde half brick yemiştim. Bu sefer oldu çok teşekkürler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
volvorin4' Alıntı: S3 Mini'me root atmaya çok korkuyordum önceki sefer denediğimde half brick yemiştim. Bu sefer oldu çok teşekkürler kardeşim Genişletmek için tıkla ... Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
Symbianizer Üye Konuyu alıntı yaptığın siteden eksik almışsın.Roottan önce recovery modda wipe data wipe cache yapılmazsa kırıntılar sorun oluşturabilir.Derleme numarasına 8 kez tıklayınca geliştirici seçenekleri gelmeyebilir.usb debug uygulaması falan belirtmemişsin.Neyse
Konuyu alıntı yaptığın siteden eksik almışsın.Roottan önce recovery modda wipe data wipe cache yapılmazsa kırıntılar sorun oluşturabilir.Derleme numarasına 8 kez tıklayınca geliştirici seçenekleri gelmeyebilir.usb debug uygulaması falan belirtmemişsin.Neyse
devilmy Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: :-D Bunları biliyorum uğraşmana gerek yok tamam sağolasın :-D Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Yuklediysen belli olur kinoapp gibiyse sabah yuklicem9500 calışmadı
Sukut-u Hayal' Alıntı: :-D Bunları biliyorum uğraşmana gerek yok tamam sağolasın :-D Genişletmek için tıkla ... kfahaa' Alıntı: bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Yuklediysen belli olur kinoapp gibiyse sabah yuklicem9500 calışmadı
Senyor Keş Üye devilmy' Alıntı: Sayac artiyormu bunla Genişletmek için tıkla ... program calismiyor s4 4.4.2de knox güvenlik acigini kapattığı için
devilmy' Alıntı: Sayac artiyormu bunla Genişletmek için tıkla ... program calismiyor s4 4.4.2de knox güvenlik acigini kapattığı için