ozkan2323 Üye p900 sis dosyasını kurarken hata veriyor bu dosya uyumlu değildir gibi. yardımcı olabilirmisiniz.
seyitonbasi Üye Yahu kuruyorum gayet güzel çalışıo fakat msnde sorun çıkartıo:S Bu programı kurduğum zaman msn çalışmıo! Acaba vista olduğu için mi?
Yahu kuruyorum gayet güzel çalışıo fakat msnde sorun çıkartıo:S Bu programı kurduğum zaman msn çalışmıo! Acaba vista olduğu için mi?
teccal1 Üye kardeş pc ye kurdum fakat telefon desteklemiyo diyo ve verdin adrese baktım benim telefon dan çalışacağı görünüyo tel.im nokia n80 fakat desteklemiyo diyo rica etsem banada bi pm verip yardımcı plursan sevinirim şimdiden teşekkürler
kardeş pc ye kurdum fakat telefon desteklemiyo diyo ve verdin adrese baktım benim telefon dan çalışacağı görünüyo tel.im nokia n80 fakat desteklemiyo diyo rica etsem banada bi pm verip yardımcı plursan sevinirim şimdiden teşekkürler
hanoglu Üye 5 Dakikalığına Oluyor Bilgisayara Bir ımeı Giriyorsun Oluyorda Ayrıaca Cep Için Olan Programada Girmen Gerekiyor Işte Burada çuvallıyorum. Tam Sürümünü Nasıl Bulacağız Arkadaşlar
5 Dakikalığına Oluyor Bilgisayara Bir ımeı Giriyorsun Oluyorda Ayrıaca Cep Için Olan Programada Girmen Gerekiyor Işte Burada çuvallıyorum. Tam Sürümünü Nasıl Bulacağız Arkadaşlar
ibo46 Üye b_reisoglu' Alıntı: -İNİ İSTEYENLER KONUYA CVP YAZSINLAR PMLE YOLİCAM SAYGILAR... ..::CMSYAPIM::.. arkadaşım bizede - lütfen Genişletmek için tıkla ... bir pm de ben rica etsem. şimdiden teşekkürler
b_reisoglu' Alıntı: -İNİ İSTEYENLER KONUYA CVP YAZSINLAR PMLE YOLİCAM SAYGILAR... ..::CMSYAPIM::.. arkadaşım bizede - lütfen Genişletmek için tıkla ... bir pm de ben rica etsem. şimdiden teşekkürler