fedakar_42 Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkten indirebilirsiniz arkadaşlar ben indirdim şifresi IMİ si rar dosya içinde. kolay gelsin..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu linkten indirebilirsiniz arkadaşlar ben indirdim şifresi IMİ si rar dosya içinde. kolay gelsin..
mozik33 Üye teşekkürler ----------Eklendi @ 16:30:04 ---------- Yazıldı @ 15:22:35 ---------- Teşekürler
atakanpower Üye arkadaşlar bu programı kurdum sorunsuz çalışıyor ama tek sorun cep telefonu kamerasının zoom özelliğini kullanamıyorum.Bilen varsa yardımıcı olabilirmi telefonunm N96
arkadaşlar bu programı kurdum sorunsuz çalışıyor ama tek sorun cep telefonu kamerasının zoom özelliğini kullanamıyorum.Bilen varsa yardımıcı olabilirmi telefonunm N96
bünyamin1628 Üye Arkadaşlar bu programın java uyumlusu yokmuya ben bulamadım hep ıp adderiyle baglantılar var java üstüne şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
Arkadaşlar bu programın java uyumlusu yokmuya ben bulamadım hep ıp adderiyle baglantılar var java üstüne şimdiden ilgilenenlere teşekkürler
ilhanak31 Üye hllynk kardesim acil yardım lutfen programı ındırdım aama msn de kullanamıyorum lutfen acillllll hem de cokk
hllynk kardesim acil yardım lutfen programı ındırdım aama msn de kullanamıyorum lutfen acillllll hem de cokk