@Safak Üye İbrahimTR' Alıntı: kardeş duyanda küfür ettim sanacak, 100 tl demedik. Olmadı 4gb al 5 tlye Genişletmek için tıkla ... yok yanlıs anladın benı hafza kartını yapmak varken niye yeni alalım İbrahimTR' Alıntı: kardeş duyanda küfür ettim sanacak, 100 tl demedik. Olmadı 4gb al 5 tlye Genişletmek için tıkla ...
İbrahimTR' Alıntı: kardeş duyanda küfür ettim sanacak, 100 tl demedik. Olmadı 4gb al 5 tlye Genişletmek için tıkla ... yok yanlıs anladın benı hafza kartını yapmak varken niye yeni alalım İbrahimTR' Alıntı: kardeş duyanda küfür ettim sanacak, 100 tl demedik. Olmadı 4gb al 5 tlye Genişletmek için tıkla ...
yusufgiderim Üye kendi telefonundan biçimlendir. En bozuk hafıza kartını bile biçimlendirip adam ediyor n8
asigsasi Üye safak45x' Alıntı: yok yanlıs anladın benı hafza kartını yapmak varken niye yeni alalım Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını pc de dene yine çalışmaz sa büyük ihtimal çizilmiştir.
safak45x' Alıntı: yok yanlıs anladın benı hafza kartını yapmak varken niye yeni alalım Genişletmek için tıkla ... hafıza kartını pc de dene yine çalışmaz sa büyük ihtimal çizilmiştir.
@Safak Üye symbian_lover' Alıntı: Konuyu kirletmeyin lütfen bu sorun için yeni bir konu açmayı dene Genişletmek için tıkla ... ben muhammede sadece soru sordum bu kdr uzacagını bilmiyodum .d asigsasi' Alıntı: hafıza kartını pc de dene yine çalışmaz sa büyük ihtimal çizilmiştir. Genişletmek için tıkla ... ok denerim bu sitede en cok seni sewiyom adamın butun harfisin
symbian_lover' Alıntı: Konuyu kirletmeyin lütfen bu sorun için yeni bir konu açmayı dene Genişletmek için tıkla ... ben muhammede sadece soru sordum bu kdr uzacagını bilmiyodum .d asigsasi' Alıntı: hafıza kartını pc de dene yine çalışmaz sa büyük ihtimal çizilmiştir. Genişletmek için tıkla ... ok denerim bu sitede en cok seni sewiyom adamın butun harfisin
Symbianizer Üye safak45x' Alıntı: ben muhammede sadece soru sordum bu kdr uzacagını bilmiyodum .d ok denerim bu sitede en cok seni sewiyom adamın nıtun harfisin Genişletmek için tıkla ... Laf lafı açar hesabı bi soru yeni bir konu açacak kadar diyaloğu açıyor
safak45x' Alıntı: ben muhammede sadece soru sordum bu kdr uzacagını bilmiyodum .d ok denerim bu sitede en cok seni sewiyom adamın nıtun harfisin Genişletmek için tıkla ... Laf lafı açar hesabı bi soru yeni bir konu açacak kadar diyaloğu açıyor
İbrahimTR Üye symbian_lover' Alıntı: Laf lafı açar hesabı bi soru yeni bir konu açacak kadar diyaloğu açıyor Genişletmek için tıkla ... yönetici diye birşey var, sorun olsa onlar araya girer, fazla kasmaya gerek yok kardeş
symbian_lover' Alıntı: Laf lafı açar hesabı bi soru yeni bir konu açacak kadar diyaloğu açıyor Genişletmek için tıkla ... yönetici diye birşey var, sorun olsa onlar araya girer, fazla kasmaya gerek yok kardeş
ahmetyenin199 Üye şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!!şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!!
İbrahimTR Üye ahmetyenin199' Alıntı: şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!!şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!! Genişletmek için tıkla ... telefonu hacklemelisin ondan hata verir
ahmetyenin199' Alıntı: şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!!şu unsigned olanlar neden hata veriyo yardım !!! Genişletmek için tıkla ... telefonu hacklemelisin ondan hata verir
ahmetyenin199 Üye abi ben o hack mi hilemi yapamıyom ya mk dosyasını acmaya basıyom acılmıyo hata veriyo sinir ediyo hackı uzaktan telefon baglantısı ile yapılacak bi program yokmu team weawer öle program diyolar yada baska program yokmu abi
abi ben o hack mi hilemi yapamıyom ya mk dosyasını acmaya basıyom acılmıyo hata veriyo sinir ediyo hackı uzaktan telefon baglantısı ile yapılacak bi program yokmu team weawer öle program diyolar yada baska program yokmu abi