[Mobileways.de] Gravity v2.80(7230) Symbian^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
[Mobileways.de] Gravity v2.80(7230) Symbian^3 Unsigned (Türkiye Gündemi Destekli)
Bir çok hata giderilmiştir.Bu uygulama ile sosyal ağlarda dolaşmanın keyfine varacaksınız.

Değişiklikler:

App.net desteği
Hata düzeltmeleri
Ağ Geliştirmeleri
Görürüm Diğer Değişiklikler:
Bağlantılar "Http: Hattı"
Yeni Siyah Araç Çubuğu (Görünüm Ayarları)
Karartılmış Modu (View Ayarları)

Gravity Nokia akıllı telefonları için en popüler Twitter & Sosyal Ağ İstemcisidir. Bu, birden fazla hesap destekler tüm Twitter özellikleri ve kolay kullanımlı ve güzel görünümlü Kullanıcı Arayüzü ile Facebook, Foursquare ve hatta tam teşekküllü Google Reader bütünleştirir.Önce 1. uygulamayı sonra 2. uygulamayı kurun.(Daha önce Gravity telefon da var ise sadece 2. uygulamayı kurun.)Sosyal ağlara giriş yapın,isterseniz daha sonra ilk kurduğunuz uygulamayı kaldırabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Tepkiler: polluxea♪, iyavuzoz ve Makale_Helvetia
konusunu Ben açacaktım önce davranmışsın eline sağlık.

bu uygulamanin tarayicisi bizim telefonlarda olsa cag atlardi symbian herhalde.gercekten cok hizli yukluyor ve hic kasmiyor sayfalarda.tesekkurler

symbian desteği kesmesine rağmen hala uygulamalara güncelleme geliyor.bu da güzel.

Ayrıca facebookta share özelliği gelmiş hele şükür..

Konu Sahibi
Bu sürüm iyi olmuş sanırım

signed mi diye soracağım ama büyük ihtimal unsigned'tir

Tepkiler: anılbaran

Sensation

Emekli Yönetici
Bu uygulamanın kendi tarayıcısının hızı nedir böyle? Demekki istense böyle bir tarayıcı olabiliyormuş

Tepkiler: anılbaran

ahmu

Üye
signed mi diye soracağım ama büyük ihtimal unsigned'tir

arkadaşım forum bölümünden gir symbians"3 modifikasyon bölümüne ve oradanda Norton Symbian Hack - Nokia Belle FP1 (Nokia 808, 700, 603
ve 701) oradaki programları anlatıldığı gibi yükle ve artık signed unsigned arama.... Kesin çözüm...

gravity is expired yazıyor. yardım edermisiniz lütfen 2 saattir uğraşıyorum. çözümü bilen varsa söylesin. cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar çözüm nedir ?

çözümü bende bulamadım teli değiştirdim hackledim fakat 15 günlük demo süresini değiştirmiyor önceki telimin sertifikası vardı o şekilde kullanabiliyordum şimdi ne denediysem olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...