samet_28_zb Üye ya kardes bnm telde olan vıdeoları bu program taradıgında bulamıo napabılırım yardım edersen sewınırım
ya kardes bnm telde olan vıdeoları bu program taradıgında bulamıo napabılırım yardım edersen sewınırım
aswerth Üye bi tanede resim olsaydı tam super olurdu ama..cok saoll denicem...amahangi telefonlarda çalısıyor?
burkasan Üye @yaw kardeşim yaptığın şey güzel olmuşta niye benim telefon uygulamayı desteklemiyor diyo?Benim telefonda symbian s60 felan var hata modelide şu;6120 classicacil cevap
@yaw kardeşim yaptığın şey güzel olmuşta niye benim telefon uygulamayı desteklemiyor diyo?Benim telefonda symbian s60 felan var hata modelide şu;6120 classicacil cevap
falsoo Üye kardesım bı yardımcı olursan sevınırım guzel bı program --------------- Ekleme --------------- kardes yardımcı olcan demı --------------- Ekleme --------------- elllerıne saglık saolasın
kardesım bı yardımcı olursan sevınırım guzel bı program --------------- Ekleme --------------- kardes yardımcı olcan demı --------------- Ekleme --------------- elllerıne saglık saolasın