hac456 Üye BOZKURT' Alıntı: Mobile Media Player v1.02 [] Telefonunuzda bulunan videolarınızı tam ekran ve kaliteli bir şekilde izlemenizi sağlar... *Desteklediği formatlar: AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF Bu formatları, çeşitli çeviricilerle, önce pc de çeviriniz. Genişletmek için tıkla ... bu uygulama hangi telefonlar için geçerli bu telefonların içinde nokia 3600 , phılıp x500 , ıphone ,n97 varmı
BOZKURT' Alıntı: Mobile Media Player v1.02 [] Telefonunuzda bulunan videolarınızı tam ekran ve kaliteli bir şekilde izlemenizi sağlar... *Desteklediği formatlar: AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF Bu formatları, çeşitli çeviricilerle, önce pc de çeviriniz. Genişletmek için tıkla ... bu uygulama hangi telefonlar için geçerli bu telefonların içinde nokia 3600 , phılıp x500 , ıphone ,n97 varmı
xXFirexX Üye Usta paylasım icin saol bu arada maxicebe selamlar sunarım --------------- Ekleme --------------- usta link yok lutfen link werirmisin? link yok --------------- Ekleme --------------- Gripin Link i nerden buldun..?? --------------- Ekleme --------------- Buldum Saol Aga Guzel payLASım Link i buldum emeğe saygı duyuyorum
Usta paylasım icin saol bu arada maxicebe selamlar sunarım --------------- Ekleme --------------- usta link yok lutfen link werirmisin? link yok --------------- Ekleme --------------- Gripin Link i nerden buldun..?? --------------- Ekleme --------------- Buldum Saol Aga Guzel payLASım Link i buldum emeğe saygı duyuyorum
kml653 Üye BOZKURT' Alıntı: Mobile Media Player v1.02 [] Telefonunuzda bulunan videolarınızı tam ekran ve kaliteli bir şekilde izlemenizi sağlar... *Desteklediği formatlar: AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF Bu formatları, çeşitli çeviricilerle, önce pc de çeviriniz. Genişletmek için tıkla ...
BOZKURT' Alıntı: Mobile Media Player v1.02 [] Telefonunuzda bulunan videolarınızı tam ekran ve kaliteli bir şekilde izlemenizi sağlar... *Desteklediği formatlar: AVI, MPEG1, DivX, XVID, MPEG2, ASF Bu formatları, çeşitli çeviricilerle, önce pc de çeviriniz. Genişletmek için tıkla ...