Mobil cihazıyla maxicep.com ve maxicep.com/forum/ gezintilerinde sorun yaşayanlar, hangi mobil cihazı ve hangi tarayıcıyı kullandıklarıyla birlikte, ne sekilde tecrübe edindiklerini ve hangi sorunları olduklarını sadece bu konuda paylaşsınlar.
Mobil sürümü kesinlikle sorunsuz hale getireceğiz, bunun için isteklerinizi, sorunlarınızı ve teknik açıdan tarayıcı ile cihaz bilgilerini bilmemizde yarar olacaktır.
Alcatel OneTouch Pop C7
Android sürümü: 4.2.2
Tarayıcı: Chrome
➡Mobilden konu açarken sadece yazı yazılabiliyor, bir de bildiğim img url gibi kodlar yazılıyor. Eklenti ekleyemiyorum. PC'deki gibi bir konu açılamıyor yani. Masaüstü arayüze geçince pek iyi olmuyor. Bi el atın lütfen.
Alcatel OneTouch Pop C7
Android sürümü: 4.2.2
Tarayıcı: Chrome
➡Mobilden konu açarken sadece yazı yazılabiliyor, bir de bildiğim img url gibi kodlar yazılıyor. Eklenti ekleyemiyorum. PC'deki gibi bir konu açılamıyor yani. Masaüstü arayüze geçince pek iyi olmuyor. Bi el atın lütfen.
Çarpı işareti ile çıkılabiliyor yalnız değil mi ? Benim testlerimde android ve ios tüm taraycılarda bu fonksiyon çalışıyor ve bir kez çıkıldığında diğer sayfalarda bir süre aynı kullanıcıya tekrar banner gösterilmiyor. Ayrıca sitede herhangi bir kasma da bulunmamakta hiçbir temada, cihaz donanım özelliklerininin oldukça düşük olmasıyla alakalı olabilir. Özellikle mobil sürümler oldukça light halde script bakımından.
[emoji115] [emoji115] [emoji115] [emoji115]
Yukardaki wifi zip flashlamadan önce böyleydi ekran kitli iken kesiliyor
Ayarlara baktım sorun yok idi kesiliyor du .sssss
ama gerçek dosya uzantısı png kontrol ettim yani
png resimlerde niye böyle bir problem çıkıyor?
7LZZ diye bir format gösteriyor resimde
hayatımda hiç duymadım
png ye dönüştürdüm pcde
ama gerçek dosya uzantısı png kontrol ettim yani
png resimlerde niye böyle bir problem çıkıyor?
7LZZ diye bir format gösteriyor resimde
hayatımda hiç duymadım
png ye dönüştürdüm pcde