mobil tv kullanımı [N96]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
mobil tv kullanımı [N96]
arkadaşlar şu anda elimde n96 var.n96 da bilindiği gibi dijital mobil tv uygulaması var(kendiliğnden).şu anda operatörlerin sunduğu mobil tv olayı ise farklı bir durum.peki n96 da mobil tv olaını nasıl gerçeklerştireceğiz.bilen varsa yardım.

Emre-45

Üye
aynen bende merak ediyorum biri buolayı anlatsın bize.

ugur3535

Üye
wap üzerinden izleyebilirsin program olarak desteklemiyor

evet bende waptan diye biliyorum.

sawass

Üye
N96 e75 modellerinde şuan mevcut olan mobil tv DVB-H operatörün kıytırıktan seyrettirdiği tvye benzemez yurtdışında altyapısı bulunan bir sistemdir çok net şekilde tv seyretmenize olanak sğlar DVB-H, İngilizce'den Digital Video Broadcasting-Handheld, mobil cihazlarda dijital televizyon yayınlarının izlenmesine olanak sağlayan yayın teknolojisi. DVB-H'de 250 Kbps'lık MPEG-4 AVC teknolojisi kullanılmaktadır. DVB-T altyapısı kullanılabileceği gibi ayrı bir altyapı da kurulabilir. Yayın biçimi Multicast olacaktır.Ancak şuan ülkemizde altyapısı mevcut değil

Nadir

Emekli Yönetici
wap üzerinden oluyor onun için de belli bir ücret var..

Mehmet

Emekli Yönetici
Türkiyede henüz yok bu sistem

sawass

Üye
operatörün uyguladığı internet üzerinden bu sistem farklı operatörden bağımsız bir şekilde seyretme şansınız var digitürk gibi belli paketler mevcut ancak mehmetce30 arkadaşında dediği gibi şuan ülkemizde kullanımı mevcut değil

Telefonda yüklü olan karasal yayın almaya yarayan tv.
Malesef Türkiye de böyle bir hizmet henüz verilmiyor.Karasal yayın olsaydı N96 ile kendi tuneri vasıtasıyla uydu kalitesinde tv yayını izleyebilecektik.Avrupa ülkelerinde kullanılan bir .bizde ne zaman olur bilinmez.
3G Mobiltv ayrı bir olay ve programını indirmen gerekiyor izlemen için.

arkadaşlar bende n96 16 gb aldım.İnternetede mobil TV'ye giriyordum ama şimdi sadece internete girebiliyorum nedeni nedir yardım :?????????????????

ben wilis üzerinden izliyorum ama türk kanalları yok

2009'un konusunu hortlatmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...