Mobil Site için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
Mobil Site için...
Şimdi bi mobil sitede konu düzenlerken açılmış bi konuya yeni eklenti ekleyemiyoruz ..
Ilk mesajı düzenle deyip değişiklikleri kaydet yazan yerin yanına eklenti ekleme butonu koyulsa mobiller için yararlı olacağını düşünüyorum
Örneğin bi Oyun program vb. Güncel tutacağı konuyu tekrar pc görünümüne geçip konuya eklenti ekleme zor oluyor...

Bence eklenirse herkese yararlı olacağını düşünüyorum..

Hasan

Üye
    Konu Sahibi
bu arada eklenti bölümündeki dosya yükleme sınırlarını yazan yer yok olmuş ve ikonlar gitmiş...

Ekli dosyalar

asigsasi

Üye
beğen butonu yokmu hani olacaktı

asigsasi

Üye
opera mobil ile yeni mobil site açılmıyor keşke ve yine diyorum keşke mobil site yapacaklarına mobile light temayı geliştirseler di

- - - Eklendi - - -

ve şu anki yeni mobil site daha öncekinin aynısı niçin değişik bir tema üzerinde çalışmadılar

Hasan

Üye
    Konu Sahibi

Mobil site çok kötü herşey birbirine karışmış..
Ayrıca sayfa yüklemesi uzun sürüyor.. Ve kullanımı kötü.
mobile-light i geliştirseler daha iyiydi bence diğer mobil temayı kullanan çok azdır.

asigsasi

Üye
daha önce biz mobile light ta şunlar olsun bunlar olsun derken mobil site çıkacak diye oyaladılar oyaladılar ve sonunda eski temayı geri koydular

asigsasi

Üye
inşallah diye diye kar yağdı

.ozan

Üye
daha önce biz mobile light ta şunlar olsun bunlar olsun derken mobil site çıkacak diye oyaladılar oyaladılar ve sonunda eski temayı geri koydular

Ozan site light ile ilgi olacak demedikı mobil ile dedi evet bu gün bazı değişikler oldu bende söyledim zaten konular bir birine girdi diye çalışma olduğunu görünce beklemek lazım

asigsasi

Üye
ozan bey demedi zaten biz dedik o da bize mobil site çıkacak deyip avuttu

- - - Eklendi - - -

burda apayrı bir mobil site ve beğen butonu diyor

.ozan

Üye
ozaman bizim suçumuz ben yoktum ozamanlar

asigsasi

Üye
evet yetkililerden bir açıklama bekliyoruz ben bekliyorum benden başkasının itirazı yok herhalde

Ozan

Admin
Böyle birşey yok, mobile tema yeni forum yazılımı güncellemesiyle birlikte mecburi ve otomatik olarak geldi, yine mobile-light sürümden siteye erisim saglanacak sorun yok, bu da geçici tabiki. Yeni mobil websitemiz geldiginde bu sorunlardan kurtulmus olacaksınız.

asigsasi

Üye
yani şu anki mobile site asıl mobil site değil

KayraBey

Üye
ozan çavuşu atmışlar kışladan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...