Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

fk555897

Üye
Bence mobil site çok güzel olmuş.

Tepkiler: arslanla
Türkçeye çevrilmesi gereken çok yer var

arkadaşlar eskiden cevaplanmamış konular diye bi yer vardı o nerde şuan acaba bulamadım da ?

-Emre

Üye
yorumlarım silinmiş. tekrar söylüyorum, siz mobil siteyi yapın ancak mobile light da geri gelsin. isteyen istediğini kullansın. 3g bağlantısı her zaman bulunmuyor

Tepkiler: phasan, Silinen Üye 988579 ve arslanla

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
yorumlarım silinmiş. tekrar söylüyorum, siz mobil siteyi yapın ancak mobile light da geri gelsin. isteyen istediğini kullansın. 3g bağlantısı her zaman bulunmuyor
bu konuda haklı gibisin ben tapatalktan zaten giremiyorum hata veriyor operadan giriyorum oda net hızlı olsa bile eskisine göre yavaş bilgisayar sürümü eskisine göre hızlı mobil sürüm eskisine göre yavaş değişik bir olay olmuş

Site hoşuma gitmeye başladı ellerinize Bilginize sağlık ufak tefek eksikler var onlarda zamanla giderilir

Yazı stili seçmekte kolay olmuş

KcygtYsn

Üye
Mobil site çok güzel web gibi

phasan

Üye
Ligth de olsun bu bende opera mınıde sorun yaratıyo

Atacan-

Üye
light sürümü gelsin lütfen.

Atacan-

Üye
Hem detayı çok yiyor.Hem yavaş.
Tamam anladık güzel görünüyor özellikler artmış emek verilmiş fakat light sürüm inanın bana yetiyordu.
Sadece lightta bildirim eklense süper olur.
Gerisi hikaye.

Tepkiler: arslanla ve phasan

phasan

Üye
Hem detayı çok yiyor.Hem yavaş.
Tamam anladık güzel görünüyor özellikler artmış emek verilmiş fakat light sürüm inanın bana yetiyordu.
Sadece lightta bildirim eklense süper olur.
Gerisi hikaye.
Bence pc surum le aynı olmuş

-Emre

Üye
Light sürüm kesinlikle geri gelmeli zaten gerisi hikaye.

Tepkiler: phasan

achambo

Üye
light sürüm+beğeni+tam profil erişimi olsa m.maxicep.com da süper olur

Tepkiler: Buğra

achambo

Üye
tadından yenmez hatta