Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

Heroata

Üye
Linklere tiklanmiyor ama konudaki linkler

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ben gayet memnunum mobil siteden

M.maxicep de yeni kaydolan uyenin mesaji yonetici onayina gitmeden yayinlaniyor ayrica mobil sitede pespese yazilan 2 mesaj ayri ayri gorunuyor yani son mesaj bir oncekine eklenmiyor

Tepkiler: -Akıncı ve Dede

fk555897

Üye
Arkadaşlar bence foruma bir uygulama yapılmalı. Nedeni ise Tapatalk'ın karışıklığı ve mobil sitenin bazı işlevlerde zayıf kalması. Benim özellikle istediklerim; birisi bizim yaptığımız mesaja alıntı yaptığında bildirim gelmesi, gelişmiş metin yazma.

site çol yavaşlıyor

- - - Eklendi - - -

site çol yavaşlıyor

giremiyorum bir sorun mu var maxıcep ın mobil versiyonunda

Ozan

Admin
m.maxicep.com kendisini, yepyeni bir mobil projeye devrediyor. Çok yakında yeni mobil arayüzümüz ile tanısacaksınız ve mevcut mobil maxicep sürümünde sorunlar ve eksikler oldugu için kapatıldı.

he tamam çok sevindim ozan abim ise başlamış yakında biter

Mobil light kullanın şimdilik sorunsuz giriyor

- - - Eklendi - - -

m.maxicep.com kendisini, yepyeni bir mobil projeye devrediyor. Çok yakında yeni mobil arayüzümüz ile tanısacaksınız ve mevcut mobil maxicep sürümünde sorunlar ve eksikler oldugu için kapatıldı.

Arayüz fikri iyi olmuş,Sabırsızlıkla bekliyoruz

KcygtYsn

Üye
Tarih belli mi bu site bağımlılık yapıyor ben mobilde kullanamıyorum

bu siteye ne oldu ya 1 saat önce herşey iyiydi şimdi sıradan bir site görünümü gibi ayarlanmış. :/

Invoke

Üye
Siteye noldu? Arayüz çok garip ve sade ama çok hızlı. Eskisi neydi öyle bir mesaj gönderene kadar ohoo... Çok fark var arada. Bir sürelik mi böyle acaba? Değişiklik mi yapıyorsunuz?