Mobil Site Hakkında Öneriler, Sorunlar, İstekler m.maxicep.com Hakkında Genel ve Tek Başlık

mobile sürümde beğenme tuşu , smile listesi eklense, pmleri silme eklense, başka bişeye gerek kalmaz bana göre

ismail

Üye
Mobil light temasini geliştirmek daha mantikli gelio bana.

Yapmamiz gereken şey eğer mobile temayi kullanan yoksa onu silmek sonra uzun zamandir bakilmayan mobile light temasiyla ilgilenmek ve önceden olan şikayetleriniz, kendine ban atma, simile listesi vs gibi yapilarin tekrar yerine getirip bi şekilde beğen butonu eklemektir

Tepkiler: Süleyman

asigsasi

Üye
ozan gelene kadar hiçbirşey olmaz

Tepkiler: yokmu_varmı
Android telefonu olanlar tapatalk kullanın gayet kullanışlı

Market te 2.5$
Ama bu sizin için ücretsiz

Light olmayan mobil sürümde eklenti olarak eklenen dosyalara tıklayamıyor indiremiyoruz!!!

phasan

Üye
Begen yada tesekkur butonu nerde goremedim

Tapatalk ile maxicep e giris yapamiyorumm son 1 haftadir.forum calismiyor yönetici ile baglanin falan diyor

Şu an açık çalışıyor şu an tapatalk ile yaziyorum

arkadaşlar ben mobilden giriş yapıyorum mobil maxicep kulanıyorum ama bi sorun var yenı konu açamıyorum yenı konu açmak istedığmde konu başlığını yazıyorum ama mesaj panelı soluk tıklanmıyor admın yardım etse bu konuda

evet bazı hataları var öncelikle download sorunu var artı bıde pm mesaj geldmi bence bildrm gelmelı yada bı konuda cevap yazldmı beğenı flan oldumu bildrm ikonu olmalı çünkü mesajın gelp gelmdğni anlymyosun ila sol üstn ôzel mesajları sürekli kontrol etmen gerek buda zaman kaybı

asigsasi

Üye
bu mobil site boşuna masraf yine söylüyorum mobile light temaya beğen ve bildirimler butonu koysalar yeter

Tepkiler: OttomaN TigeR
bu mobil site boşuna masraf yine söylüyorum mobile light temaya beğen ve bildirimler butonu koysalar yeter
aynen katılıyorum

+ olarak profil resimleri , profil resmine tıklayınca attığı mesaj ve konu sayısı olsa manyak olur...