Mobil de de şu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Mobil de de şu olsun
Mobil versiyonunda bence imzaları da görmek için bi ayar olsun hatta bu ayarlar içinde üye avatarını göster ve konu açarken gelişmiş ama gelişmiş de ifadeleri de gösterecek ve renk ortalama video gibi kodları da göstersin olur mu?

Akıllı telefonlar için olanı biliyorum fakat onda konuları açınca sonuncu sayfaya gitmek flash olmayan browser de çok güç

marist

Üye
yeni mobil sitemizi bekLeyelim beLki dediğinde vardır..

Bende Yeni Mobil Siteyi Buyuk Bir Merakla Bekliyorum Valla .. Gelsin Bakalimm ..

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Ana yeni mobil tema mi geliyor eğer öyle ise inşallah çok mb kaplamayıp flash browser gerektirmez

eğer m.maxicep olacaksa kapsamlı bişey olacaktır öyle dandik bişey yapmaz yöneticilerimiz.

şu mobile sürüme girdim linklere tıklanmiyor opera mini ilemi alakalı acaba

15097

Üye
bende çok sabırsızlanıyorum ya artık gelsin bencede şu yeni mobil sitemiz

bence iphone ve android telefonlar icinde bir maxicep uygulamasi olmasi lazim :-D koskoca maxicep'imizin neyi eksik bu tarz uygulamalardan anlayan abilerimiz arkadaslarimiz var forumda . misal iphonedan girince konu actiginda resim atamiyosun profil bilgilerine detayli olarak ulasamiyosun falan bunun gibi eksikliklerin tamamlandigi bir uygulama cok iyi olurdu :-)

15097

Üye

Çok doğru bir konuya parmak bastın Ümit kardeşim.Maxicep'in de AppStore'da ve Android Play'de bir yeri olmalı.

Tapatalk var

Html5 ile sorun değil video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...