JohnLemmon Üye xenon56' Alıntı: direkt registration yazsanız olmaz mi..telefon açmıyo exe dosyalarını... Genişletmek için tıkla ... ver imei numaranı atayım
xenon56' Alıntı: direkt registration yazsanız olmaz mi..telefon açmıyo exe dosyalarını... Genişletmek için tıkla ... ver imei numaranı atayım
JohnLemmon Üye direncc' Alıntı: x6 8gb kulanıyorum bu programı destek lemiyo ne yapmam lahazm? Genişletmek için tıkla ... nasıl yaf? ne hatası veriyor?
direncc' Alıntı: x6 8gb kulanıyorum bu programı destek lemiyo ne yapmam lahazm? Genişletmek için tıkla ... nasıl yaf? ne hatası veriyor?
ultra-cengo24 Üye Şunun yeni sürümü bilmiyor mu daha yav ?:-) ----------Eklendi @ 22:42:05 ---------- Yazıldı @ 22:41:50 ---------- Çıkmıyor mu
Şunun yeni sürümü bilmiyor mu daha yav ?:-) ----------Eklendi @ 22:42:05 ---------- Yazıldı @ 22:41:50 ---------- Çıkmıyor mu
whoewer Üye kırıcı çalışmadı ben imei numarasını wersem bana yazarmısınız buraya.ben telden giriyorum pc imkanım yok neredeyse şimdiden teşekkürler.
kırıcı çalışmadı ben imei numarasını wersem bana yazarmısınız buraya.ben telden giriyorum pc imkanım yok neredeyse şimdiden teşekkürler.
xenon56 Üye kardeş bende şimdi uğraştım benim ki oldu senin imei numarana göre de şifre oluşturdum şifre bu dene bakalım olacak mi..olursa haber ver 37483
kardeş bende şimdi uğraştım benim ki oldu senin imei numarana göre de şifre oluşturdum şifre bu dene bakalım olacak mi..olursa haber ver 37483
whoewer Üye çok çok teşekkür ederim dostum oldu sağol.telden girdiğim için zor oluyor bu tür şeyler askeriz sonuçta
çok çok teşekkür ederim dostum oldu sağol.telden girdiğim için zor oluyor bu tür şeyler askeriz sonuçta
xenon56 Üye bende telden giriyordum ama baktım olacak gibi değil girdim pc den bende yaptım bi şifre kendime elim değmişken sana da yaptım bi şifre hayırlı tezkereler dostum
bende telden giriyordum ama baktım olacak gibi değil girdim pc den bende yaptım bi şifre kendime elim değmişken sana da yaptım bi şifre hayırlı tezkereler dostum
garanti6868 Üye Arkadaslr bu power mp3 ün şifresi nedir nasıl register yapılır bilen varsa yazsın teşekkürler