MobiFactor PowerMp3 v1.17 BETA S60v3 S60v5 5800 XM denendi..

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
MobiFactor PowerMp3 v1.17 BETA S60v3 S60v5 5800 XM denendi..
evet 5800 da bizzat kendim denedim ve sorunsuzca calisiyor yanliz ben kendim yuklemeden once sertifikaladim.Deneyelim paylasalim....Bi tesekkuru cok gormeyelim arkadaslar...

Ekli dosyalar

Tepkiler: ysf-smet, anık, sakin61 ve 43 diğerleri

yevkumen

Üye
teşekkürler ama ben sertifika yapamıyorum nasıl yapacagımıda bir türlü anlamadım lütfen bi yardım edin

Mehmet

Emekli Yönetici
Eline sağlık

Teşekkürler.....Signed olanı sertifikalımı.. onumu kuracağız...

güzel çalarmış ha v3 için olanı yomu acaba

Arkadaşlar temayı değiştirdim şimdi siyah ekran çıkıyor tekrar yüklesemde sorun çözülmedi

okan09

Üye
6630 da gecersiz dosya yanıtı geliyor sorun ne kardeşim

fatih82

Üye
son derece iyi calisti tesekkurler

Yaa bi yardım edin yaa sertifika olayı nasıl olcak bi Allah ın kulu yardım etmiyor

hitachi

Üye
Yaa bi yardım edin yaa sertifika olayı nasıl olcak bi Allah ın kulu yardım etmiyor

Sertifika için teli hacklemen gerek .Sitede konu ile ilgili açıklamaları sistem modifikasyonları bölümünden bulabilirisin.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar temayı değiştirdim şimdi siyah ekran çıkıyor tekrar yüklesemde sorun çözülmedi

Aynı sorunu bende yaşadım.Başka bişey için tele format atmıştım.Sonradan aklıma geldi bida yükledim oldu.Ama skin değiştirme gafletine yine düşünce prog yine kitlendi

Format atarsan hallolur bida yüklersin.

ildere

Üye
abicim programı sıkıstırmadan siteye katabilirmis cepten siteye giriyorum winrar ve winzipi telefon kabul etmiyor

dostefe

Üye
Güzel bir uygulama. Teşekkürler. Signed olan hata veriyor. Diğerini sertrifikalandırıp kullanabilirsiniz. 5800 da sorunsuz çalıştı.