ekahraman42 Üye Arkadaşlar yükleyip cepten bağlnabilen varmı benim 6600 da location server faled,trylater diyor.Daha sonra tekrar deneyin diyor ve 2 kontör gidiyor
Arkadaşlar yükleyip cepten bağlnabilen varmı benim 6600 da location server faled,trylater diyor.Daha sonra tekrar deneyin diyor ve 2 kontör gidiyor
sublieutenant Üye ekako' Alıntı: ya ben bu programı yüklüyorum hattım vodafone ama bi türlü giremiyorum diğer programlardan girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... evet aynen bendede... program iş görmüyor adam başta şov yapmış msn logosunu döndürmüş ama gerisi boş, çünkü yarım saat bekledim hep dönüyor başım döndü yaaa hep hata veriyor neden acaba???
ekako' Alıntı: ya ben bu programı yüklüyorum hattım vodafone ama bi türlü giremiyorum diğer programlardan girebiliyorum Genişletmek için tıkla ... evet aynen bendede... program iş görmüyor adam başta şov yapmış msn logosunu döndürmüş ama gerisi boş, çünkü yarım saat bekledim hep dönüyor başım döndü yaaa hep hata veriyor neden acaba???
POWER Üye Konu Sahibi ekahraman42' Alıntı: Arkadaşlar yükleyip cepten bağlnabilen varmı benim 6600 da location server faled,trylater diyor.Daha sonra tekrar deneyin diyor ve 2 kontör gidiyor Genişletmek için tıkla ... arkadaşım programda sorun olduğunu sanıyorum...Bakılıp bilgi verilecektir... kolpol' Alıntı: kardesim okadar msj yazdım hala aynı şeyi diyor bu bu site bozulmus Genişletmek için tıkla ... toplamda 2 mesaj yazmışsın walla çok bile yazmışsın indirdiğin o kadar programa 2 mesaj çok aslında değilmi emeğe saygısız arkadaşım... snsert' Alıntı: n 70 e kurdum fakat calsımyor yardımcı olursanız sevınrım tşkler Genişletmek için tıkla ... N70 e olmuyor...
ekahraman42' Alıntı: Arkadaşlar yükleyip cepten bağlnabilen varmı benim 6600 da location server faled,trylater diyor.Daha sonra tekrar deneyin diyor ve 2 kontör gidiyor Genişletmek için tıkla ... arkadaşım programda sorun olduğunu sanıyorum...Bakılıp bilgi verilecektir... kolpol' Alıntı: kardesim okadar msj yazdım hala aynı şeyi diyor bu bu site bozulmus Genişletmek için tıkla ... toplamda 2 mesaj yazmışsın walla çok bile yazmışsın indirdiğin o kadar programa 2 mesaj çok aslında değilmi emeğe saygısız arkadaşım... snsert' Alıntı: n 70 e kurdum fakat calsımyor yardımcı olursanız sevınrım tşkler Genişletmek için tıkla ... N70 e olmuyor...