zodiac_limp Üye gerek yookki bu programa ben onu manuel de yapıyorumönemli olan içinden bir şey silmeden şifreyi kaldırmak olmalı ama yok galiba
gerek yookki bu programa ben onu manuel de yapıyorumönemli olan içinden bir şey silmeden şifreyi kaldırmak olmalı ama yok galiba
baykarizma_61 Üye öncelikle teşekkürler hafıza kartını takmadan programı calıştırdım boyutunu sectim (256mb) sonra Sürücüsünü sectim alttaki bölüme 256 yaztım ama oldadı --------------- Ekleme --------------- MMC volume label bölümüne ne yazcaz
öncelikle teşekkürler hafıza kartını takmadan programı calıştırdım boyutunu sectim (256mb) sonra Sürücüsünü sectim alttaki bölüme 256 yaztım ama oldadı --------------- Ekleme --------------- MMC volume label bölümüne ne yazcaz
alemburda Üye HER ZAMAN İŞE YARADIĞI SÖYLENEMEZ BENDE MESELA BUGÜNE KADAR HİÇ KIRMADI AMA BEN PROGRAMSIZ HAFIZA KARTINI KIRDIM
HER ZAMAN İŞE YARADIĞI SÖYLENEMEZ BENDE MESELA BUGÜNE KADAR HİÇ KIRMADI AMA BEN PROGRAMSIZ HAFIZA KARTINI KIRDIM
jojocan Üye benim hafıza kartını takınca program dondu herkesi kandırıyolar ya...lütfen doğru düzgün konu açın
ronlado Üye mucit' Alıntı: iyi bir proğram ama işlem yapıyor,görünüyor yarım saat bekliyor hiç birşey yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... aynen kartı gördü ama yrm saat bekledim hiç bişe olmadı ole kaldı ??
mucit' Alıntı: iyi bir proğram ama işlem yapıyor,görünüyor yarım saat bekliyor hiç birşey yapmıyor. Genişletmek için tıkla ... aynen kartı gördü ama yrm saat bekledim hiç bişe olmadı ole kaldı ??