erhan 67 Üye ya nereden alıcam ben bu kart okumayı formatlamayı gerçekten çok ihtiyacım var lütfeeeeeeeeeeeeeeeen bekliyorum --------------- Ekleme --------------- ya ben neden bulamıyorum bu hafıza kartı portmatlama setup bını
ya nereden alıcam ben bu kart okumayı formatlamayı gerçekten çok ihtiyacım var lütfeeeeeeeeeeeeeeeen bekliyorum --------------- Ekleme --------------- ya ben neden bulamıyorum bu hafıza kartı portmatlama setup bını
ossodo Üye eğer telefonla çektiğiniz bir resmi duvar kağıdı yapmak istiyorsanız nokia pcsuit i kullanın birebir
GüLLeRe_iSYaN Üye bana da yardım edın ya bazıları ıntrenetten benım telefonuma gırıp mesaj okuyor bunu bılen var mı
konakkafe Üye arkadaşlar benim 512 lik hafıza kartını pc görüyo ama telefon görmüyo ne yapmam lazım --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar şifre mmc şife kırıcı işimi gördü emeğinize sağlık sağolun
arkadaşlar benim 512 lik hafıza kartını pc görüyo ama telefon görmüyo ne yapmam lazım --------------- Ekleme --------------- arkadaşlar şifre mmc şife kırıcı işimi gördü emeğinize sağlık sağolun
nexum Üye yıllar önce yazılan mesaj sayesinde yıllardır devam eden sorunu çözmeyi diliyorum. umarım çözerim ama ben şifre koydugumu dahi hatırlamıyorum karta. nasıl şifrelendi anlamadım.
yıllar önce yazılan mesaj sayesinde yıllardır devam eden sorunu çözmeyi diliyorum. umarım çözerim ama ben şifre koydugumu dahi hatırlamıyorum karta. nasıl şifrelendi anlamadım.