UpOneTR Üye 124734' Alıntı: En güncel versiyonu yükledim ama google play de sorun yaşadım. İnternet açık olduğu halde internet bağlantısı yok diyordu. Google play üzerinden uygulama yükleme imkanı olmayınca sizin paylaştığınız sürüme geri döndüm. Genişletmek için tıkla ... Google miui 4.2.2 gapps indir felan yaz bi sürüm vardi onu yukle
124734' Alıntı: En güncel versiyonu yükledim ama google play de sorun yaşadım. İnternet açık olduğu halde internet bağlantısı yok diyordu. Google play üzerinden uygulama yükleme imkanı olmayınca sizin paylaştığınız sürüme geri döndüm. Genişletmek için tıkla ... Google miui 4.2.2 gapps indir felan yaz bi sürüm vardi onu yukle
124734 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Google miui 4.2.2 gapps indir felan yaz bi sürüm vardi onu yukle Genişletmek için tıkla ... Y Gapps 4.2.2 yi bulup yükledim ama yine olmadı.
Sukut-u Hayal' Alıntı: Google miui 4.2.2 gapps indir felan yaz bi sürüm vardi onu yukle Genişletmek için tıkla ... Y Gapps 4.2.2 yi bulup yükledim ama yine olmadı.