UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Hmm anladım pek zor değil o kısmı Genişletmek için tıkla ... İki kez deneyip basarisiz oldum Gunluk kullanm icin ideal mi bu rom kasma donma veya sarj sorunlari fean nasil
Metalci Melek' Alıntı: Hmm anladım pek zor değil o kısmı Genişletmek için tıkla ... İki kez deneyip basarisiz oldum Gunluk kullanm icin ideal mi bu rom kasma donma veya sarj sorunlari fean nasil
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Cm10.1 tabanlı yani onda ne sıkıntı varsa bundada var Genişletmek için tıkla ... Hmm Denese mi ki ya
Metalci Melek' Alıntı: Cm10.1 tabanlı yani onda ne sıkıntı varsa bundada var Genişletmek için tıkla ... Hmm Denese mi ki ya
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi İlyas' Alıntı: O rom oluyo dimi buna bide gaaps lazim sanrm xdadaki ni kurcam dimi Genişletmek için tıkla ... Evet
İlyas' Alıntı: O rom oluyo dimi buna bide gaaps lazim sanrm xdadaki ni kurcam dimi Genişletmek için tıkla ... Evet
UpOneTR Üye Ha bide wipelari yapmadan yukledim yanlslikla full turkce geldi fakat Cook kapatma Donna felan oldu wipelari yaptm yukledim so run yoke
Ha bide wipelari yapmadan yukledim yanlslikla full turkce geldi fakat Cook kapatma Donna felan oldu wipelari yaptm yukledim so run yoke
UpOneTR Üye 3.11.22 sürümü var her cuma güncelleniyo müthis bisey 3 gündür bunu kullanyorum arayüzü bile insani kendine bağlyo ama mesela real racong 3 ü oynayamadm donuyo onun harcinde cok iyi
3.11.22 sürümü var her cuma güncelleniyo müthis bisey 3 gündür bunu kullanyorum arayüzü bile insani kendine bağlyo ama mesela real racong 3 ü oynayamadm donuyo onun harcinde cok iyi
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Memnun kaldıysan sorun yok Genişletmek için tıkla ... gapps uyduramadm google play + google searh + google+ felan yok çalşmyo ama kendi marketi iş görüyo bu haftaki güncellemeye bakcaz bakalm
Metalci Melek' Alıntı: Memnun kaldıysan sorun yok Genişletmek için tıkla ... gapps uyduramadm google play + google searh + google+ felan yok çalşmyo ama kendi marketi iş görüyo bu haftaki güncellemeye bakcaz bakalm
UpOneTR Üye Metalci Melek' Alıntı: Geliştiricisine mesaj at Genişletmek için tıkla ... bidahaki güncellemeye bakcam ondan sonra düşnrz ram 300ün altina düşnce moralim bozuluyo cm de bu yoktu
Metalci Melek' Alıntı: Geliştiricisine mesaj at Genişletmek için tıkla ... bidahaki güncellemeye bakcam ondan sonra düşnrz ram 300ün altina düşnce moralim bozuluyo cm de bu yoktu