levasinay Üye iyi keyfini çıkar ama telefonda o kadar kötü değil ben de giriyorum hem mobil site çıkınca daha da güzel olacak
iyi keyfini çıkar ama telefonda o kadar kötü değil ben de giriyorum hem mobil site çıkınca daha da güzel olacak
minoo Üye biliyorum canım telefondan da çok girdim ben daha önce.ama pcye de fena alıştım hani kendime pc alma zamanı geldi en notebookundan
biliyorum canım telefondan da çok girdim ben daha önce.ama pcye de fena alıştım hani kendime pc alma zamanı geldi en notebookundan
Perfect! Üye sanki ben çok uyudum bana diyo ben yarı uykulu araba kullandım sabah ama 1 saat falan kestirdim az önce güzel oldu tavsiye ederim git yat
sanki ben çok uyudum bana diyo ben yarı uykulu araba kullandım sabah ama 1 saat falan kestirdim az önce güzel oldu tavsiye ederim git yat
Tuba Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: hey bûtûn imkanlarımi zorlayp geldm.sinirsz cepteym Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
minoo' Alıntı: hey bûtûn imkanlarımi zorlayp geldm.sinirsz cepteym Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin
Samsunspor Emekli Yönetici minoo' Alıntı: hey bûtûn imkanlarımi zorlayp geldm.sinirsz cepteym Genişletmek için tıkla ... hoşgeLdiiinnnnnnn ... Attan inip eşşşeğe binmek bu olsa gerek pc out tel in .... biz yıLardır inmedik o eşşşşekten sistır
minoo' Alıntı: hey bûtûn imkanlarımi zorlayp geldm.sinirsz cepteym Genişletmek için tıkla ... hoşgeLdiiinnnnnnn ... Attan inip eşşşeğe binmek bu olsa gerek pc out tel in .... biz yıLardır inmedik o eşşşşekten sistır